Kate Magic & Victoria Boutenko gästar Sverige! Här ser du sommarens Agenda

 

Hedrad att internationella Raw food profiler gästar Sverige – båda Kate Magic och Victoria Boutenko kommer till Sverige

11046621_10152757252291033_4999227487464576086_n

Kate Magic:

Till Stockholm och Göteborg kommer en fin raw vän som jag träffat i olika sammanhang – Kate Magic! Hon inspirerar med ödmjukhet, självklarhet och har så otroligt mycket kunskap.

23 maj Raw BeginnersHär kan du läsa mer om Stockholm

I Göteborg är det en Raw Staples ( typ basmat inom raw food) och en magisk chokladkväll!

Tuesday 26th May, 18.00-21.00 i Göteborg – anmäl dig här!

Kate is going to demo a series of dishes including pesto, an exotic tomato sauce, and a luscious alfredo sauce. And then that’s where the fun begins! We are going to assemble a whole bunch of different ingredients, and have you create individual dishes. By the end of the workshop, you will have an idea of how very versatile these raw base recipes can be. You won’t be leaving with just a couple of recipes, you will be inspired by everyone in the group and see just how raw cuisine unleashes everyone’s creativity. There is plenty of opportunity for hands-on in this class, so places are limited to ensure everyone gets to test out their skills.

The address is

PRINSEN
Prinsgatan 5
413 05 Göteborg

If you have any more enquiries about the event, please contact Kristfrid kristfrid@hotmail.com

 

Wednesday 27th May, 18.00-21.00 i Göteborg – Raw Chocolate! anmäl dig här

Kate will be teaching a Raw Chocolate Masterclass. She will go into detail on the story of cacao, its history and its benefits. And she will show you many different ways to prepare raw chocolate, from the simple to the gourmet. We will start off with an easy Chocolate Spread, and then make some delicious Chocolate Truffles. Kate will share advanced techniques like Bonbons and Filled Chocolates, and everyone will get a chance to have a go at preparing some of these amazing treats. We will round it off with a Chocolate Cake, just in case you haven’t had enough cacao!

Kate is a passionate advocate of superfoods, and we will also be including many interesting superfoods in the chocolate, so you can see taste for yourself how delicious and nourishing these foods are.

The address is

PRINSEN
Prinsgatan 5
413 05 Göteborg

If you have any more enquiries about the event, please contact Kristfrid kristfrid@hotmail.com

11156236_10152789776487227_4202711278813163309_n

Mundekulla – en av Sveriges mysigaste Kursgårdar bjuder också in till Raw food kul i sommar.

Över midsommar har en festival som firar maten och livet, läs mer här på Mundekullas egen hemsidan.

Och till Mundekulla kommer också en utav de mest populära profilerna inom Gröna Smoothies. Victoria Boutenko. Jag ser mycket framemot att träffa henne och deltagare från hela världen och lära allt om Gröna Smoothies.

Läs här för mer information.

 Raw Life Education Sommaren 2015

2 platser kvar till årets utbildning till Raw Life Educator. Är du nyfiken på att veta mer hur du kan bli inspirerad och även få den kunskap du behöver för att inspirera vidare i raw food sänd mig ett mail på info@rawfoodbyerica.se eller läs mer här

 

Raw food <3 Yoga Retreat på Borntorpet 13 -16 augusti:

Sam och jag bjuder in till ett fyra dagar långt retreat – läs mer här.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..