Utlottning – Raw food Dvd

IMG_4027

För några år sedan gjorde jag en dvd med tidningen Hälsa. Det var enormt roligt att få dela min passion även på detta sätt. Dvd:n är still going strong och därför blir det månadens utlottning.
I dvd får du inspiration till vardagsrecept och tips för din tillredning av den rå maten. Skriv i kommentarerna nedan om varför du behöver en dvd ( obs går endast att spela i en dvdspelare)?

Vill du även se mig live tillsammans med tidningen Hälsa – häng med på deras Hälsokryss i mitten av september. Läs mer här.

 

IMG_4056

 1. För 2 år sedan levde jag 100% Raw i 6 månader, sedan blev det så mycket att jag tappade bort både mej och rawfood. Nu när det är nyår har jag bestämt mej för att ta tag i det och livet igen. Därför behöver jag din DVD. Jag har alla dina fantastiska böcker så då passar din DVD in i mitt liv och min samling. Tack på förhand från en entusiast.

 2. Livet på landet i Västerlanda, på mindre gård med 3-4 ponnysar och 4 barn i olika åldrar. Varav mannen och ena dottern(8 år) har diabetes typ 1, en dvd hade inspirerat mig när jag är energilös och behöver tillaga något kvickt.// Lotta

 3. Hej Erica!
  Jag missade just det numret av hälsa och var så ledsen för att det var just det numret med din DVD!!!
  Skulle bli sååå LYCKLIG om jag har turen på min sida och får möjligheten att ta del av den fina vinsten!
  Behöver inspirationen just nu… <3 Rawfood gör vår värld så mycket Bättre!!!! Peace&Love <3

 4. Hej!
  Jag vill så väldigt gärna komma igång med att bli hälsosammare nu när jag blivit mamma, fick en son för tre månader sen. Jag har så låg energi hela tiden och det är säkert för att jag inte äter så bra.
  Jag tror denna dvdn skulle hjälpa mig att komma igång och förhoppningsvis må mycket bättre! 🙂

 5. Jag skulle verkligen behöva komma igång och få inspiration! Vi har Raw food house i närheten där vi gärna äter. Men med införskaffadne av ny blender och din dvd skulle jag och min dotter nå nya nivåer! Hälsa, välmående och medvetenhet ? Kram.

 6. Behöver den som pepp efter en otroligt jobbig period. Behöver bryta mitt sockerberoende och känner att Rawfood är rätt väg att gå. <3

 7. Min kollega introducerade mig i Rawfood världen. Men jag har så mycket kvar att lära mig.
  Denna DVD hade varit perfekt.

  Nytt år nya möjligheter

 8. Jag har på sista tiden tappat stinget och inte riktigt klarat att hålla den höga nivå jag vill. Det är en dålig spiral nedåt som jag nu försöker bryta. Din dvd skulle verkligen ge mig en spark i rumpan att återgå till att leva hälsosammare.

 9. Längtar efter att kunna köra raw mer än till desserter! Mår så bra varje gång jag börjar men måste missa ngt för har inte slutat bra ngn gång hittills. Längtar efter raw vardag 🙂

 10. Fantastisk inspiration du ger mig och världen hela tiden, Erica!
  Min man och jag har efter ett par års uppförbacke nu sakta kommit till insikt att vi behöver och uppskattar varandra. Det har varit tuffa år för hela familjen inkl våra barn… Med ännu mera inspiration från dej på en skärm å med hjälp av DVD, kan vi tillsammans bli starkare. Starkare att göra ngt tillsammans och geonom vår mage få kraften till själen och hjärtat. Tack Erica!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..