Utlottning – ljuvlig torkad mango från Mother Earth


Har du testat det nya superfoods märket på marknaden? Mother Earth har Viktor Ingemarsson som frontfigur och har även Råvarubutiken inom sitt paraply.

Deras torkade mango är helt galet god! Den har blivit mer eller mindre beroende framkallande eftersom den går att använda på många olika sätt. Många av deras varor är också mina favoriter; hela kakaobönor, yaconsirap, kakaobönor med fruktkött, bipollen och många fler.

Kika in i deras webshop https://www.motherearth.se/

Vill du vinna en påse? Skriv din godaste mango kombo i kommentaren. Vinnaren dras slumpmässigt och kontaktas privat i slutet av september månad.

 1. Min godaste kombo med mango är svartbön/tomat/mangosalsa med mycket koriander som helst ska ätas som tillbehör till massa gröna godsaker och hemgjorda nachochips, perfekt fredags eller lördagsmys!

 2. Rent och klart ska det vara så min bästa kombo är,, mangon som den är tillsammans med olika hemtorkade frukter, typ päron,,, blandade i en stor skål ,, det är bästa smågodiset

 3. Rent och klart ska det vara så min bästa kombo är,, mangon som den är tillsammans med olika hemtorkade frukter, typ päron,,, blandade i en stor skål ,, det är bästa smågodiset

  Min kommentar går inte igen utan får att jag redan sagt detta

 4. Färsk mango är i min mening absolut godast att äta i sin enkelhet som den är. Men vill jag göra något med den så blir det en smoothie tillsammans med en halv-en hel frusen banan, en liten bit färsk riven ingefära, en nypa gojibär, ett krm gurkmeja och en skvätt kokosdryck. Allt gott i ett glas!

 5. Ååh det måste vara min mango/curry nudel recept http://rawvegan.se/raw-mango-curry-nudlar/ älskar hur den söta mangon möter curry kryddor, ingefära och örtkryddor. När man dessutom gojsar in såsen i zucchini nudlarna händer det något…konsistensen som blir när man har mango i en sås är helt underbar och den liksom ”sätter sig” i nudlarna, något händer, går inte att beskriva, du får testa 🙂 /kram Victoria Vesterlund

 6. Sticky rice är en jättegod efterrätt. Sött ris som blandas med kokosmjölk och serveras med färsk, skivad mango. Provade det första gången i Thailand.

 7. Mango ihop med lite tärnat äpple, skivade bananer och vindruvor så att det blir både sött, syrligt, mjukt och lite krispigt. Går att strö över en nypa chili om man gillar hetta. Supergott till efterrätt! 🙂

 8. Äter helst mango som den är, färskt eller blötlagt om den är torkad. Eller blandat med fryst banan som glass. Mitt tips för barnmat är mosad mango+avokado, mkt populärt hos min 8 månaders skrutt!

 9. På arkeologiska utgrävningen i Mellanöstern i juni åt vi i kibbutzens matsal. På helgen hade de lite söta grejer till efterrätt. Jag provade och blandade hej vilt. En gång tog jag färsk frukt, däribland mango och ripplade över halvasås. Jag gillar inte halva i vanliga fall men nu var den utrörd med något, kanske tahine och vatten. Mmmm …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..