Framtidsplaner i Kroatien 

Srdan och Cela tog hand om oss hela veckan och till dem hade vi med pepparkakor, svenskt kaffe och knäckebröd.

 

Vi tillbringade dagarna på Rokasa retreat center, som har sex lägenheter, ett vackert yoga ”däck” utomhus och en inbjudande trädgård där barnen gick ut och plockade valnötter, carob, clementiner, granatäpplen och vindruvor på morgonen.

En förmiddag i Split fick vi äntligen träffa teamet bakom Wellbeing Croatia, som i juni hade Kroatiens första raw food kryssning. Kika på deras hemsida! Från vänster: Ante, som är grundaren. Jesse, som har läkt sig själv med kraften i vattenfasta och raw food sedan han som liten fick en vaccinationsskada ( ooootrolig är hans historia, kika på hans facebook ) och Dorothy som är marketing manager för företaget. Mycket att prata om och vi siktar på vidare samarbeten!

 

 

 

 

Saga nosar på blommor…

 

 

 

 

Vackra minnen, härliga möten, varmhjärtade människor och planer inför framtiden har vi med oss från Kroatien denna gång.

 

Be Well

Erica

  1. Vilka härliga bilder, blir så sugen på att dra dit! Hoppas liv mår bättre <3 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..