ANNONS

Utlottning – hög kvalité raw food från Alive Foods

/

Thim, som grundat och driver Alive Foods, har jag känt ett bra tag nu. Thim har alltid stått för bästa kvalité av superfoods, och är också i fronten för nya produkter inom raw food /superfoods. Gynostemma te, chaga tinktur, tall pollen, colostrum, fo ti – ja, det är en hel del produkter som han har i sitt sortiment som du kanske inte har hört talas om tidigare. Klicka vidare in på hans sida för att läsa om dessa super varor som bara gör dig gott!

I månadens inspirationsbrev lottar han ut tre av mina favoriter – sötade kakao nibs, lucuma pulver och silkeslent kokossmör! Kokossmöret gör han själv i sin egen stone grinder i sin lokal i Vänersborg, och jag kan lova att du aldrig smakat något liknande…. Helt beroende framkallande, fast ett bra beroende;).

De sötade cacaonibsen är rå goda precis som de är, med mjuk sötma från yaconsirap.

Lucumapulvret är magiskt att ha i bollar, raw food glass, rå choklad och massvis med annat gott.

img_1037.jpg

Skriv i kommentaren nedan eller om du är med via Instagram / facebookhashtagga #alivefoods i sociala medier  – så är du med i utlottningen.

Berätta vad du har tänkt att göra med varorna om du vinner!

Men vänta inte med att gå in på Alivefoods.se. Där hittar du massvis med gott!

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00