Utlottning – hög kvalité raw food från Alive Foods

Thim, som grundat och driver Alive Foods, har jag känt ett bra tag nu. Thim har alltid stått för bästa kvalité av superfoods, och är också i fronten för nya produkter inom raw food /superfoods. Gynostemma te, chaga tinktur, tall pollen, colostrum, fo ti – ja, det är en hel del produkter som han har i sitt sortiment som du kanske inte har hört talas om tidigare. Klicka vidare in på hans sida för att läsa om dessa super varor som bara gör dig gott!

I månadens inspirationsbrev lottar han ut tre av mina favoriter – sötade kakao nibs, lucuma pulver och silkeslent kokossmör! Kokossmöret gör han själv i sin egen stone grinder i sin lokal i Vänersborg, och jag kan lova att du aldrig smakat något liknande…. Helt beroende framkallande, fast ett bra beroende;).

De sötade cacaonibsen är rå goda precis som de är, med mjuk sötma från yaconsirap.

Lucumapulvret är magiskt att ha i bollar, raw food glass, rå choklad och massvis med annat gott.

img_1037.jpg

Skriv i kommentaren nedan eller om du är med via Instagram / facebookhashtagga #alivefoods i sociala medier  – så är du med i utlottningen.

Berätta vad du har tänkt att göra med varorna om du vinner!

Men vänta inte med att gå in på Alivefoods.se. Där hittar du massvis med gott!

 

 1. Om jag vinner får jag smaka på de produkterna när jag använt dem till världens godaste hemgjorda rawgodis

 2. Jag har en man här hemma som är väldigt petig gällande mat men som jag vill gärna få att äta lite mer hälsosamt. Han älskar chokladbollar och havregrynskakor med choklad. Om jag vann denna skulle det bli lite nyttigare versioner av dessa två favoriter. Tack 🙂

  Jag gillar er på FB!

 3. Ulrika skriver:

  Jag ska göra massa energikickar till familjen till jul. Jag har ju lovat att inte äta nåt annat godis i december är rawfood…

 4. Jessica skriver:

  Jag har länge tänkt göra raw food-glass och det är det första jag skulle använda produkterna till om jag har turen på min sida!

 5. Om jag vinner hade jag strött nibsen ovanpå en Raw chockadtårta, lucumapulvret hade hamnat i tårtan också och i olika råa bollar! . Det hade nog också passat i någon specialsmoothie också som smakar semla eller varför inte kanelbulle. Kokossmöret hade passat bra i olika bollar och tårtbottnar men gissar att jag hade ätit upp en del av det rätt ur burken!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..