ANNONS

Julens utmaning- Raw food godis

/

img_1061-2.jpg

Foto Zita M foto

I boken ”Mitt nya Raw food Kök” delar jag med mig av flera julmatsrecept och tips inför julen ( dessvärre finns inte boken ännu i handeln, eftersom Massolit förlag inte längre ska fortsätta med illustrerad facklitteratur,  men under våren kommer den att komma i E-boks form att köpa via min blogg. Ett tips är att låna den på biblioteket!). I den boken har jag en utmaning, en utmaning som deltagarna på söndagens inspirationskurs fick med sig hem – att ersätta det vanliga julgodiset mot raw food sött.  Genom att ersätta vitt socker och vetemjöl med råvaror som dadlar, mandlar, andra nötter och frön, raw kakao och andra super produkter undviker du den värsta paltkoman och ”efter-jul-känslan” i kroppen ( du vet nog vad jag menar;). Så i år utmanar jag dig från 1 december till 30 december att njuta fullt ut av det raw food söta! Kika in då och då på bloggen för att få julrecept som du kan göra hemma i ditt eget kök.

img_1623

I boken The Synbiotic Lifestyle skriver de om tarmen och att just sockret och vetemjöl är de goda bakteriernas största fiende. Läs mer om deras Livsstil/ Recept bok på inlägget som jag skrev igår!

The Synbiotic Lifestyle

KOKBOKEN

-kunskap och matlagning för ditt inre ekosystem!

Livsstilen vilar på en enkel princip:

Tillsätt goda bakterier och låt dem göra jobbet.

Teoridelen i boken är informativ och överskådlig. Varje del har en sammanfattning och det mest väsentliga i just den delen. Sammanfattningen är så bra beskrivet att du enkelt kan memorera den för att sedan förklara vidare till någon annan.

I boken finner du även tabeller och översikt på olika råvaror som ökar eller minskar de goda bakterierna, sk. Enhancers eller Avoiders som antingen stärker eller minskar vårt inre ekosystem.

Boken är en perfekt julklapp till dig, din vän, din familj som är en allätare men ändå vill lära sig mer om det mest grundläggande inom hälsa – bakteriernas viktighet – och är nyfiken på The Synbiotic Lifestyle. Du köper den via synbioticslifestyle´s hemsidan, och där kan du klicka i en kod ERICA15 och får 15 % rabatt vid köp av boken ända fram till julafton, (org. pris 349kr, med rabatt 297kr).

Alla recept är fria från gluten och vitt socker, som sägs vara en av de största bovarna för tarmens goda bakteriers tillväxt.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00