Gott Nytt 2017

jan 2, 2017

Ett nytt år, en ny början.
Vilka är dina mål? Hur ska du uppnå dem? Nyårslöften- till för att införlivas eller brytas?
Jag pratade med en vän att istället för att sätta upp mål och ge löften vid tolvslaget, tänker jag inför varje nytt år att sätta en intention och en inre känsla som jag önskar av det nya året.
Två saker som kom till mig som jag vill dela med mig utav:
1) jag vill utforska och ännu mer vad vi kan äta i naturen och ta tillvara på det. Ex.  Att faktiskt göra mitt eget nässelpulver, plocka åkerfräken och brygga till te, ta på mig gummistövlarna och plocka blåbär och torka äpple ringar som vi kan äta hela vintern.
2) Ha ett ”se vad jag redan har år och använda det”/ ett anti shopping år. Jag hade ett sådant år för sju år sedan och det var väldigt skönt faktiskt. Jag hade ett överflöd och klarade mig gott med det som jag redan hade. Det som jag inte hade använt och som inte längre gav jag någon energi fick gå vidare till någon annan . Nästan befriande faktiskt. Klart, behöver jag nya strumpor eller rekvisita till en ny bok så köper jag det.
Men jag instämmer verkligen med de som sätter upp tydliga mål och riktlinjer, helst som egen företagare, att det behövs en plan och en färdriktning, så nu har jag precis sammanställt en mindmap över året 2017 och använder den för att se alla delar.
Jag drog ett änglakort för året och fick från annat håll bekräftelse som understrykte kortets betydelse. Så nu får jag sitta ned nyfiket för att se vad 2017 bär med sig!
Vilken intention vill du ha för dig själv?
Kram
Erica
 
data-attachment-id=40
 
ett citat jag såg på min promenad i solen idag på ett lock till en sandlåda 

data-attachment-id=41

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »