Gäst lärare Raw Life Education

Jag är extra stolt att få presentera gästlärarna som ger sin spetskompetens till deltagarna på Raw Life Education!

Tillsammans med mig håller Kristfrid Warner, assisterande lärare, i hela utbildningen men på utbildningen bjuder jag även in gästlärare som verkligen kan sitt ämne med största kompetens för att kunna ge dig en sådan komplett utbildning som möjligt.

Vi ses!

MALINI ODENHALL

. www.souldance.se


Malini Odenhall är fysioterapist och ledare i frigörande dans. Hon använder dansen som en väg att fördjupa kontakten med kropp och själ och få tillgång till energi, livsglädje och inre stillhet. Hon skapar rum för den egna fria dansen och utforskandet genom inspirerande guidning och härlig musik.

JOHANNA BJURSTRÖM


”Jag brukar titulera mig ”Din hälsohero”. Jag ser ett behov där ute. Vi är många som behöver vägledas, någon att hålla i handen när det gäller att se vad som är bäst för min hälsa. Jag jobbar med dig som vill uppnå en hållbar hälsa. För att få en hållbar hälsa så behöver vi se till varje enskilt behov och individ. Alla är vi olika och vi behöver olika saker. Vi behöver även se till ett helhetsperspektiv, där allt spelar in, både fysisk som psykisk hälsa.

Det är just det där, jag jobbar med, att hitta vad du behöver för att få en hållbarhet i din hälsa. Att hitta vad just du behöver. Under 20 år har jag hjälpt människor till en bättre hälsa. Jag är utbildad homeopat, näringsterapeut, inom funktionsmedicin, coach, hudterapeut, mikronäringsterapeut och PT. Genom att ta ut det bästa av alla världar, så har jag tagit fram min egna filosofi om vad hälsa är. Nyckeln är att få fram vad just DU behöver träna på, utifrån DINA förutsättningar. Jag ser alltid till en helhet och studerar dig och dina behov. Många gånger går vi enbart till en coach, eller till en kostrådgivare eller en personlig tränare. Tänk om du kunde få allt i ett!

Min stora vision är att sprida min filosofi om vad hållbar hälsa är och har även startat Johannas Academy. En av mina roligaste uppdrag som jag varje år ser fram emot, är när jag får komma till Raw Life Education och föreläsa om näringslära. Här tar vi upp hur kroppen fungerar, olika brister och symptom. Vi pratar om olika dieter och vilka näringsämnen som är viktiga att vi får i oss. Vi lär oss hur kroppen fungerar utifrån ett helhetsperspektiv.

Ser fram emot att få träffa dig!
Johanna ”

DAN UHRBOM

Dan är som en levande legend, som har levt på levande föda i över 30 år. Han håller året runt Vilda växt kurser samt tillreder levande föda runt om i Sverige och har odlingsprojekt på gång. Dan är också en mästare på att syra grönsaker och grodda i små och stora kvantiteter. Det är en ära att få ta del av Dans konster i att leva från naturen större delen av året och hans holistiska syn på livet.

ÅKE WICKSTRÖM


Åke har varit intresserad av hälsa, ekologisk odling och miljöfrågor sedan slutet av 60-talet och började med vegetarisk kost, raw food, yoga och meditation redan på 70-talet. Han är också teknologie doktor och har varit lärare och forskare på Chalmers i Datavetenskap i 38 år, men är numera pensionär, vilket gjort att han kan ägna minst heltid åt företaget Hållbar Hälsa, som grundades 2007. På 70-talet var han mycket aktiv inom förbundet för Organisk-Biologisk Odling och höll odlarkurser redan då. Sedan början av 90-talet har han också varit eldsjälen bakom ett meditationscenter som först bedrev sin verksamhet i Göteborg, men sedan flyttade ut till Hällungen Kursgård (numera Solhälla) och  närmsta granne med Solgläntan gårdsbutik och café

CAMILLA LINDBERG


Camilla började sin egen yogaresa för över 20 år sedan och har undervisat i yoga sedan 2005. Hon är även diplomerad satyanandayogalärare och har fortbildat sig inom gravidyoga, barnyoga, medicinsk yoga mot utbrändhet, gongyoga och påbörjat nivå II på kundaliniyogalärarutbildningen. Hon är också certifierad friskvårdsterapeut och arbetar med olika kroppsbehandlingar, samt fortbildar sig inom ayurveda, rawfood och mindfulness. Under hösten 2014 blev hon även diplomerad rawfoodinspiratör.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..