Boken Superfood boost!

Nu har boken  ”Superfood boost” publicerats– det är min tionde bok:)!


Det var en roligt utmaning att skriva boken eftersom den skulle vara så enkel och lätt så att verkligen ALLA kan prova på att göra recepten att även den raw food inbitna ska få ny inspiration och goda recept. ​​Recepeten är baserade på raw food ingredienser och är vinklade som mellanmålsrecept, men recepten går utmärkt att njuta utav som desserter, frukost, lättare lunch eller middag.

I boken lyfter jag 25 råvaror som du kan hitta i din vanliga mataffär och jag ger dig 5 snabba om varje råvara. Det kan vara att du får kunskap om maten som gör att du verkligen väljer ett hälsosammare alternativ.

Dessa 25 råvaror är basen i recepten så om du alltid ser till att ha flertalet av råvarorna hemma, är du alltid förberedd att göra något gott och nyttigt hemmavid.


De fantastiska bilderna är tagna utav Bianca Brandon-Cox, det är vår fjärde bok tillsammans. Med ett toppen team handplockat av Bonnier Fakta; förläggare Cecilia Viklund, formgivare Kai Ristilä och redaktör Åsa Karsberg, har boken blivit otroligt bra.

Det är alltid en speciell känsla att bläddra för första gången i en bokbebis. Från en ide som tar form i ord och recepten i köket och med tiden blir ett färdigt resultat som kan inspirera dig till att göra goda och glada hälsoalternativ.

På min youtubekanal – högerklicka här – ser du hur jag gör tre recept från boken och recepten till dem.

Du kan hitta ditt exemplar av boken i din bokhandel eller via adlibris.

Att boosta med superfoods är det nya svarta!

Byt ut dina mellanmål och få stor effekt på hälsan! Att skaffa sig nya, bättre vanor behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Superfoods är maten som innehåller maximalt med näring per krona och ger din hälsa en rejäl kick. Helt enkelt mat som medicin. I den här boken får du lära dig vilka råvaror du ska välja för att få en extra boost – bra råvaror som du hittar i en mataffär nära dig.

Superfood boost ger dig kunskap och lust att börja planera enkla och snabba rätter som ger effekt på ditt välmående. Recepten är baserade på raw food-ingredienser som inte upphettas över 42 grader, allt för att bevara näringen på bästa sätt. Inget vitt socker, inga mjölkprodukter och inget gluten. Här hittar du recept på snabba mellanmål som gör det lätt att leva nyttigare. Byt ut mellanmålsmackan mot en härlig smoothie med avokado och blåbär. Eller prova nice cream när suget sätter in! Lika god som glass men betydligt nyttigare. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara att inleda ett hälsosammare liv.

Flera av recepten i boken fungerar också utmärkt till frukost, lunch eller middag. Enkla och snabba rätter som gör dig pigg, frisk och glad. När du ersätter en vanlig snabblunch med färska råvaror och levande livsmedel får du energi som räcker ända till kvällen. På köpet får du en lugnare mage, ett jämnare blodsocker och gör en insats för vår miljö.

  1. Tack för en otroligt fin bok med många fina och enkla recept. Den kommer att bli min favoritbok.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..