Exklusiv Utlottning i samarbete med Clearlife & SMOOTHIE Challenge

Detta inspirationsbrev har vi en helt fantastisk utlottning som jag själv vill vinna, men det går ju inte hi hi;)!

I samarbete med generösa Clearlife lottar de ut juicern Solostar. Visst är det helt tokigt bra?!

Det du behöver göra är att:

** Skriva nedan i kommentaren varför just du ska vinna juicerna

** Gilla CLEARLIFE  och Rawfoodbyerica på Facebook sadela tävlingen på Facebook.

Efter den 15 juni dras vinnaren slumpmässigt om du gillar, delat och kommentarat:)

Och inte bara att du får vara med om utlottningen av juicerna utan du får även RABATT på ditt första köp!!

Använd Rabattkod; NY-368 där de får 10% rabatt vid första köpet.

Spana in fantastiska fina produkter på clearlife.se och nyttja din RABATT!

Här är mitt bästa juice recept för släcka törsten i sommar!

Äpple & Gurklemonad

2 gröna äpple

2 citroner, hela

3 cm ingefära

3 cm färsk gurkmeja eller ½ msk mald

4 dl vatten

en knivsudd stevia

en nypa cayennepulver

Kör samtliga ingredienser genom juicern. Servera gärna med isbitar eller servera väl kyld.

Foto: Bianca Brandon-Cox

SMOOTHIE CHALLENGE

LÄNGTAR DU OCKSÅ EFTER ETT LÄTTARE LIV? MED EN SMOOTHIE DETOX KAN DU GE DIN KROPP MAXIMALT MED NÄRING OCH SAMTIDIGT GE KROPPEN EN NYSTART

Vad är en smoothie challenge?

 En smoothie challenge är utmaning för dig som vill testa att dricka smoothies under en vecka. Här får du recept och verktyg för att lyckas under en hel vecka!

Alla kan klara en dag med bara smoothies och må bättre av det men på en vecka kan kroppen få en chans att både vila från fast föda och rensa ut tarmen och kroppen. Det är viktigt att förbereda kroppen före och vara snäll mot den efter.

Vi börjar den 1 juni  – du kan även göra den när du vill under året! Men den 1 juni får du ett recept på bloggen gratis och varje dag under veckan kommer en ny youtube film ut på min youtube kanal. Det är bara att hänga på!

För 59 kr kan du även få en e-bok sänd till dig med information, tips och recept för en hel veckas Smoothie Challenge. Med den E-boken kan du göra din smoothie challenge då det är bäst tajming för dig!

Maila mig på info@rawfoodbyerica.se om du vill ha E-boken sänd till dig.

 1. Jag vill så gärna vinna då jag endast kan få i mig flytande sen en tid tillbaka. Och orsaken är cancer fick jag veta härom dagen. Så nu ska jag fightas mot den med alla medel, och då skulle Solostar juicern vara PERFEKT!

 2. Jag vill vinna eftersom min egen juicer har gått sönder och jag inte har haft råd att köpa någon ny. Dessutom tar jag tag i mitt liv och kostvanor just nu så det vore till en stor hjälp med denna juicer.

 3. Efter utmattningsdepresion så hjälpte grönsmoothies mig att må bättre och bli av med inflamationer.
  Vilket i sin tur även gjorde mig mig gravid. Efter att dragit på en redig övervikt under två graviditeter (med enormt sug på mejeri/chark) och akut kejsarsnitt. Medförde detta till min sämre hälsa både psykiskt och fysiskt.
  Nu gör jag grönsmoothies igen och känner nytt hopp att klara utmaningar som kommer min väg.
  En juice mixer skulle öppna dörren för nya möjligheter till hela familjens framtid med energi och välmående.

 4. Efter utmattningsdepresion så hjälpte grönsmoothies mig att må bättre och bli av med inflamationer.
  Vilket i sin tur även gjorde mig mig gravid. Efter att dragit på en redig övervikt under två graviditeter (med enormt sug på mejeri/chark) och akut kejsarsnitt. Medförde detta till min sämre hälsa både psykiskt och fysiskt.
  Nu gör jag grönsmoothies igen och känner nytt hopp att klara utmaningar som kommer min väg.
  En juice mixer skulle öppna dörren för nya möjligheter till hela familjens framtid med energi och välmående.
  Innan vi blev gravid sa jag att vi skulle odla vetegräs och göra egna juicer vilket ännu ej ekonomiskt varit möjligt. Så därför skulle det vara helt fantastiskt att få chansen att vinna en juicepress/mixer från clearlife.

 5. Med en grönare inre värld blir även omgivningen grönare, skönare, friskare och gladare. Med färsk pressat

 6. Hej, jag hoppas att jag har chans att vinna juicen Solostar för att få börja med nyttiga juicer och ett hälsosammare liv. Jag vill känna mig piggare och orka mer i vardagen. Tror verkligen att juicer från grönsaker och frukt kan påverka mina mag-och hudbesvär, astma och övervikt.
  Tack för din inspiration 🙂

 7. Åh, precis vad jag behöver! Den här vintern har jag haft extra lite energi, och inte ens nu när ljuset kommit är jag piggare. Jag behöver mer juice i mitt liv, idag har jag bara en mixer. Möjligheterna blir så mycket större med en juicer!

 8. Vad vore inte bättre än att få fira sin 30 årsdag med en solostar. Den stora dagen kommer firas den 29 juni och då kommer det erbjudas nyttiga raw food bakelser. Men det skulle vara otroligt roligt att få bjuda på hälsosamma drinkar till gästerna 😀🌸

 9. Vad vore bättre än att få i present på sin 30 års dag en solostar? Den 29 juni firas min födelsedag tillsammans med vänner och rawfood bakelser och det vore så roligt att kunna bjuda gästerna på härligt nypressade gröna juicedrinkar! 😀🌸

 10. Juice är det som min kropp behöver. Jag är så trött och kraftlös. Tyvärr så orkar jag inte göra själv, så mannen får juica. Hoppas man kan göra färskpressad vetegräs i den också.

 11. Vilken lycka att få vinna en Solostar juicepress! Det vill jag för att kunna må bättre själv och även för att kunna bjuda och inspirera min omgivning. Tänker redan på allt gott jag kan juica sen.

 12. En Solostar skulle göra sig så fint på vårt lantställe. Där vi skall odla massa fina saker för att testa goda nya juicer. Och till höste flyttar den med till stan för att få juicer där.

 13. Fantastisk tävling av två härliga, Erica och Clearlife! Jag har peecis börjat ett grönare juiceliv och hoppas mitt ovanliga syndrom Ehlers-Danlos syndrom ska bli lättare genom just mera grönt, mera näringspackat och sen älskar jag bara smakerna, färgerna och att få förmedla gott och välgörAnde till min 11 åring! En juicer från Solostar skulle vara lycka! Tack!

 14. Vore grymt att få möjligheten att göra juicer till en del av vardagen. Har börjat äta och dricka mer frukt & grönt och märkt att min kropp mår så bra av det! 👌👍✌

 15. Hade varit roligt att vinna den till min tonårsdotter som inflyttninigspresent till hennes nya egna lägenhet. Är så glad att hon vid så tidig ålder väljer den gröna vägen. =)

  1. Den skulle vara en fantastisk födelsedagspresent som skulle sprida grön kärlek till alla i familjen. Det är ett superbra sätt att engagera barnen i jakten på vitaminer och mineraler. Mer närande drycker!

 16. Alla mina sinnen hungrar efter gröna juicer alltsedan jag genomgick bebehandling för leukemi. Vill inspirera mina barn till minst en grön drink om dagen för att optimera deras möjligheter att leva ett hälsosamt liv.

 17. Jag har varit patient o praktiserat på ett rawfood häslohem o har upplevt hur fantastiskt vetegräset är (5 dagars användning o hyn blev som ett barn hud). Jag har flera sjukdommar i kroppen. Jag har letat efter efter en sådan maskin men bara sett dem på nätet (det är inte lätt att veta höjd bredd-kvalite) o den 7 juni fick jag se Solostar i verkligheten hos en man som är raw-vegan. Så går jag till Media Mark o ser Philips men en säljare ger mig din hemsida. Vilket sammanträffande.

 18. Jag skriver igen för jag ser inte inlägget.
  Jag längtar efter att få köra vetegräs. Jag har flera sjukdommar som jag märker hjälper med rawfood. Jag har varit patient o praktiserat på rawfood hälsohem o pressatmed vetegräs o märkte på 5 dagar hur huden förändrades. Jag har letat efter bra märken o modell men att beställa på nätet är svårt. Igår var jag hos en kille som är vego-rawfoodare o han hade en Solostar. Idag var jag på Mediamark o kikade på Philips men… Då säger säljaren vet du vem Erica är , här är hennes sida-. o där fanns en Solostar för utlottning.

 19. Hej! Jag skulle bli sååå glad om jag skulle vinna! Jag har sålt min råsaftscentifug för att jag skulle köpa en slowjuicer. Nu har det gått över 1 år och jag har inte haft råd att köpa ngn. Jag saknar min sellerijuice varje morgon! Det bästa är att min 2 åriga son älskar att juica med mig. Nu behöver vi bara få med pappa på tåget som hellre dricker julmust. Det skulle göra så gott att få lite hälsokick just nu när livet är lite extra kämpigt. Namaste!

 20. Hej! Jag skulle bli sååå glad om jag skulle vinna! Jag har sålt min råsaftscentifug för att jag skulle köpa en ny slowjuicer. Det är över ett år sen nu och jag har inte råd att köpa ngn. Jag saknar min sellerijuice varje morgon. Det bästa är att min 2 åriga son älskar att juica med mig. Nu måste vi bara få med pappa på tåget som hellre dricker julmust. Det skulle verkligen göra gott med lite energikick just nu när livet är lite extra kämpigt. Namaste!

 21. Var på IG och letade efter /på Rawfood och hittade dig ! Vore fantastiskt att få bjuda vänner och släkten som ” häcklar” mig över min ”nya” livstil och undrar när jag ska bli sjuk av att inte äta ”det vita”! Var på Vegomässan i helgen och fick smaka så mycket gott / Cecilia

 22. Det skulle vara en fantastisk födelsedagspresent som skulle sprida kärlek till alla i vår familj.
  Det är ett superbra sätt att engagera barnen i jakten på vitaminer och mineraler. Mer närande drycker!

 23. Jag är sugen på gröna juicer som maskrosblad vetergräs mm och en Soöostar verkat vara rätt maskin för det😍🌞Hoppas hoppas jag vinner👍

 24. Åh, en fantastisk födelsedagspresent som skulle sprida grön kärlek till alla i familjen.
  Det är ett superbra sätt att engagera barnen i jakten på vitaminer och mineraler. Mer närande drycker!

 25. Jag har försökt leda in min pojkvän på ett nytt spår för att äta lite nyttigare – men ju mer jag försöker desto mer stretar han emot. Det är så svårt att se den man älskar och vill leva länge med äta sånt han i slutändan inte mår bra av.

  Men nu har jag insett att jag inte kan förändra honom utan bara mig själv. Så jag slutar tjata och fortsätter min egen resa och hittar fler sätt toppa min energi. Jag dricker en hel del smoothies på frukt och bär, men vill få i mig mer nyttigheter från grönsaker, och Solostars fina juicemaskin vore perfekt för detta!

  Jag tror att min glädje över världens snyggaste juicer på min köksbänk får pojkvännen nyfiken på vad som kan komma ut ur den, och tids nog kommer säkert min livsstil och matval omärkbart smitta av sig på honom, särskilt när han märker vilken positiv effekt bra kost har på mig 🙂
  (Gillar och delar på FB)

 26. Åh, en fantastisk födelsedagspresent som skulle sprida grön kärlek till alla i familjen.
  Det är ett superbra sätt att engagera barnen i jakten på vitaminer och mineraler. Mer närande drycker!

  SVARA

 27. Hej 🙂
  Vilken chans och det här tror jag stenhårt på 🙂 Nyligen fyllda 52 år och rasat Upp i vikt så väger idag 123 kg och är endast 157 kort. Jag måste ner i vikt för ryggen blir knappast bättre efter skada jag fick som ung och klarar knappt gå till affären och min sambo har kärlkramp så även han har svårt. Lever även med stress högt blodtryck som jag medicinerar och vill ifrån allt vad tabletter heter och övervikten är belastning på alla sätt så är ofta nedstämd och älskar frukt samt grönsaker så hoppas här på turen 🙂 Vore så tacksam !!
  Kram
  Katja

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..