ANNONS

Agenda 2017

/

Den 24:e maj började vi Sommarens Utmaning – 100 % i 100 dagar eller 50 % i 50 dagar. Du kan hänga med på resten av de cirka 70 dagarna!

Här är sommarens utmaning för dig som vill göra ett ”big jump” för din hälsa! Vi börjar den 24:e maj och avslutar den 31 augusti, men du kan hoppa på när du vill under tidsperioden!

Jag har tänkt länge att det var ett bra tag sedan jag var 100 % raw över en längre tid- efter att varit gravid och ammat har jag bjudit in lagad mat i en större utsträckning än förut och nu vill jag känna den riktigt råa känslan igen. Jag vet hur svårt det kan vara att äta och leva 100 % raw under en längre tid och trots att man har gjort en överenskommelse med sig själv kan det vara lätt att falla/ bryta det. Med mig som ger daglig inspiratör och de andra som också antar utmaning och väljer raw får du stöd, inspiration, tips och även recept ( dock inte recept för de 100 dagarna, men recept finner du lätt i mina böcker).
Känner du att 100 % i 100 dagar låter för övermäktigt blir detta ändå en utmärkt inspiration för dig att komma igång och hålla dig på en 50% nivå i 50 dagar eller, i hur många dagar du väljer att göra.

Detta är utmaningen är för dig som aldrig testat raw food, har provat litegrann eller redan lever med mycket raw food!

Med en grupps stöd så går allt så mycket lättare, smidigare och man är inte ensam om att vara lite annorlunda på grill partyt, släktkalaset eller i andra sociala sammanhang. Med  tips och tricks samt recept blir du ”matad” med inspiration, för att du ska kunna ”go raw your way” och att du kommer in i din raw food vardag.
——–
Du får ett dagligt mail med inspiration/recept/tips/ hur du möter den sociala tillvaron med raw food/ annat rawfoodnyttigt i din inkorg varje dag.
Du får tillgång till en låst Facebook grupp där du kan möta andra som antar utmaningen och äter raw. ( har du inte Facebook kan du skapa ett konto eller så får du endast email sänt till din inkorg, vilket räcker som inspiration)

På facebook kommer tidigare elever på Raw Life Education finnas och svara på frågor och även jag samlar in vissa frågor och besvarar i mailform.

———-
399 kr för hela perioden.  (299 för 50 dagar)

Gör så här:

Sänd ett email till info@rawfoodbyerica.se med ditt namn och din email samt ditt användarnamn på Facebook, så kan jag bjuda in dig till gruppen. Du får ett bekräftelsemail hur du betalar in och annan info. När vi kan se din betalning registreras din email till utskicket och du bjuds in till Facebook gruppen.

Go raw your way,

Erica

——
Fördelarna med att gå raw:

Lugnare mage
Stabilare blodsocker nivå
Du hittar din naturliga vikt
Lenare hud
Mer glänsande hår
Klarare ögon
Mer klartänkt
Bättre sömn
Piggare och dunder mycket energi

13 – 16 juli Raw food festival  på Mundekulla, läs mer här

Kommer du? Det gör jag! Varmt välkommen till en mötesplats för hälsosam livsstil – långt bortom bara mat!
Kom och prova på allt från jojk, heartdance, örtvandring, gong-bad, yoga, frigörande dans – och ta del av spännande föreläsningar till exempel om hur det egentligen står till med framtidens matproduktion med meteorologen och klimatexperten Pär Holmgren, lyssna till den gröne entreprenören Viktor Ingemarssons resa -och… möt mig!

Få kunskap om hur du skapar mer hälsa för hela familjen (även den ibland utmanande bonusfamiljen) med Maria Troive Lindell och såklart matlagnings workshops med Chris Kendall från Kanada, Kristfrid Warner – och mycket mer! I år ansvarar Sveriges största raw food restaurang, Matapoteket, för all mat under festivalen. 100% ekologiskt, helt utan tillsatser, socker, mjölkprodukter eller gluten. Festivalen vänder sig både till dig som aldrig testat raw food och till dig som idag äter denna hälsosamma kost – vuxen som barn.

Varmt välkommen att bli inspirerad till ett mer levande liv – välkommen till vackra Mundekulla 13-16 juli.
Nytt för i år är att det kommer finnas ett program för barn och ungdomar med workshops och aktiviteter med bland annat Lisa Ekenberg.
Obs! Starkt rabatterat pris för barn och ungdomar samt 0-3 år – gratis!
Mundekulla är en familjevänlig alkohol- och drogfri mötesplats i en naturskön miljö i Småland. Festivalbiljetten inkluderar alla måltider och tältplats. Tillval för boende är möjligt. Begränsat antal platser.

Obs, boka innan 5 juli och få boka-tidig-rabatt 300 kr (vuxen/ungdom) och notera de fantastiska barnpriserna!

Läs mer och boka biljett här.

Raw food <3 Yoga retreat 11-14 augusti på Borntorpet med Erica & Samanmäl dig här

Häng gärna med i vårt

Erica bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av din passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer

Sam Aziz förgyller dina morgnar med yoga och mjuknar av eftermiddagen med yinyoga eller meditation. Sam har sin bakgrund i ashtangayogan men är även inspirerad av andra yoga stilar. Yogan som Sam lär ut är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande.

Maten som serveras under retreatet är endast raw food och blir en blandning av vilda gröna blad, superfoods, läckra desserter och goda maträtter.

För att läsa mer om raw food och Erica besök hemsidan, www.rawfoodbyerica.se

I år är vi väldigt glada att kunna erbjuda ett fyra dagar långt retreat – de erfarenheter vi har burit med oss från tidigare Silent Awakening Retreat, är att efter tre dagar ha deltagarna verkligen landat i sig själva, yogan har kommit in i kroppen och raw food har börjat verka på cellnivå och sen få vara kvar i den bubblan en extra dag för att få med sig största behållning är en gåva. 

 
Bild Bianca Brandon-Cox

KICKSTARTA HÖSTEN I SAMARBETE MED TOPPHÄLSA  26-27 augusti

Välkomna hösten på bästa sätt genom att kickstarta med raw food! Kom med på två roliga och inspirerande dagar då vi tillreder, smakar, äter och skapar raw food. Du kommer få massor av ny energi och kunskap om hantering av våra fina råvaror och även en inblick i raw food som livsstil och hur du kan tillämpa det i ditt liv.

Kursledare Erica Palmcrantz Aziz är Sveriges okrönta raw food-drottning med ett flertal storsäljande böcker i bagaget. Hon håller kurser och föreläser om raw food, och brinner för att inspirera människor till en hälsosammare livsstil. Hon driver också den populära bloggen Raw food by Erica.

Citat från tidigare kursdeltagare:Jag är evigt tacksam att jag gick på din kurs och kommer boka in mig på fler utbildningar framöver. Nu är jag taggad att fortsätta förkovra mig inom Raw Food och få in det i min vardag. Jag ser fram emot att få laga din goda mat och leva ett hälsosammare liv! TACK!

Info om kurser:
Datum: 26-27 augusti
Tid: 09.00 – 16.30 båda dagarna
Plats: Bonnier Tidskrifter, Torsgatan 21 (Stockholm)
Pris: 2 795 kr

Det här får du:
 • 2 dagars föreläsningar
 • Kurskompendiu
 • Recept
 • Alla nyttiga mål båda dagarna
 • Diplom

Köp din biljett här via Topphälsas hemsida

MAMA på rymmen 8-10 september

Tillsammans med proffsdansaren och ”Du är vad du äter”-programledaren Annika Sjöö drar mama på rymmen till västkusten! Unna dig egentid eller ta med vännerna på mamas träningshelg på Vann spahotell i september.

Vi fram emot en avkopplande och rolig helg med träning, hälsa och välmående i fokus. Annika Sjöö lär oss att dansa jive och samba, vi tränar yoga med Emma Solander, testar på den spännande träningsformen SoMa Move® med Rebecca Ekström och lyssnar till inspirerande föreläsningar.Raw food-drottningen Erica Palmcrantz Aziz håller även en workshop under helgen, där vi lär oss laga enkla, hälsosamma och smarriga mellanmål som vi sedan får smaka på. Dessutom njuter vi av kulinariska måltider, umgås och träffar nya vänner, samt njuter i Vanns spa med panoramafönster ut över magiska Gullmarsfjorden.

Helgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning – nu kickar vi igång höstens träning med en rolig helg tillsammans!

Läs mer och anmäl dig här via MAMAs hemsida

Raw Silence 5- 8 oktober

RAW SILENCE presented by Mithila and Erica
Group Yoga and/or meditation practice everyday, combined with silence, great nature and food.
We had such a memorable and moving experience on Raw Silence 2012, and we have been longing to return to this opportunity and to share it with you all again.

Magiskt ska det bli att gå in i tystnaden med Mithila och de andra deltagarna. Upplevelsen lever kvar fortfarande i mig… Tystnad, tack tystnaden, vad du lärde mig under vårt förra retreat.. Jag använder mig fortfarande dagligen av det som kom till mig under dessa fyra dagar. Hur tystnaden säger mer än tusen ord…

Tala är silver, tiga är guld – är det ett ordspråk som du känner igen dig i?

Tyst meditations retreat med Raw food – Mithila & Erica läs mer här.

Kate Magic superstar kurs 20-22 oktober

Anmäl dig här

The Superstar course is spread over three days, and carries on from where the Advanced Course leaves off. In this course, we will cover all the really fun advanced chef techniques. We expect that participants already have a good working knowledge of raw food theory and practice.

Including

 • Multi-layered savoury dishes including pizza, lasagne, sandwiches and shepherd’s pie
 • Decadent desserts including truffles, candies, triple-layer cakes and Irish moss
 • Ferments – kefir, kombucha, sauerkraut, seed cheese
 • Elixir drinks
 • The politics of food and the regulations surrounding the health food industry
 • A discussion session on bringing more magic into our lives
 Datumen för Raw Life Education är klara för 2018!

Become a Raw Life Educator

Vill du lära dig om ett holistiskt sätt att lära och leva? Vill du inspirera människor till att leva med raw food?

Utbildningen till certifierad Raw Life Educator ger dig kunskap och kraft att stå på egna ben och inspirera vidare i raw food på det sätt som du gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock!

Vid varje utbildningstillfälle skapar vi tillsammans maträtter utifrån det aktuella temat. Det är mycket intressant och lärorikt att se vilken härlig mat som kan skapas med hänsyn till olika infallsvinklar i den raw:a kosten. Under utbildningen får du ta del av intressanta gästföreläsare som är Sveriges främsta inom sitt ämne, detta för att ge dig så bred och djup kunskap som möjligt om helheten i raw food. Varje utbildningsdel innehåller även yoga, meditation eller rörelse i annan form.

Efter genomförd utbildning ingår du i Raw Life Education Team där vi erbjuder vidareutbildningar, inspirationsresor och andra aktiviteter med raw food som fokus.

Första tillfället 27 juni – 1 juli

samt
Andra tillfället 1-5 augusti

maila mig på info@rawfoodbyerica.se för mer info!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00