Sams Bowl

okt 27, 2017

Foto Bianca Brandon-Cox
I månadens inspirationsbrev får du recept på en Bowl som är suverän under vintern, du får i dig färska spirande grönt från ärtskotten. Det blir härlig livskraft och du kan odla ärtskott hemma själv! Eller för latmaskar som mig, köpa färska i affären. Recept kommer från boken Superfoodboost!
Sams bowl, 2 portioner

Min man, Sam, är en stor inspirationskälla för mig. Han provsmakar allt jag gör. När han säger att något 
jag lagat smakar nyttigt, då vet jag att det är mer nyttigt än gott … Men han äter snällt ändå! Det här är hans eget recept på bowl och den är både nyttig och god. Klorofyll och spirande livskraft från ärtskott, nyttiga fettsyror i avokadon och krämig sötma från bananen gör dig redo för en energifylld dag.

3 bananer, frysta eller färska
1 paket ärtskott, 100 g
1 avokado
en nypa vaniljpulver

Toppa med:
2 msk gojibär
2 msk hampafrön
2 msk bipollen

Skala och dela bananen, lägg i en påse och frys in
, om du vill använda frysta bananer.. Har du en stark mixer kan du mixa med de frysta bananerna med en gång. Annars tinar du bananerna i ca 10 minuter. Mixa bananerna med ärtskott, avokado och vaniljpulver till en len kräm. Toppa med gojibär, hampafrön och bipollen.
Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »