Utlottning Pukka kopp och te med Biofood

Vill du vinna denna otroligt fina to- go mugg som inte går att köpa utan endast kan få via vissa Pukka återförsäljare och i denna exklusiva utlottning i samarbete med Biofood.
Teet som du också vinner är ett Kvinno te, sammansatta örter för oss kvinnor att må som allra bäst. Ett ekologiskt te som sägs hjälpa till att reglera hormonbalansen för kvinnor i alla skeden i livet. En harmoniserande blandning av tranbär, shatavari, söt vanilj och ros. Ett te som får dig att blomstra inifrån och ut.
Vad gör du för att balansera och bejaka din kvinnlighet?
Svara i kommentarsfältet nedan och kom ihåg att ange din email adress. Vinnaren blir kontaktad i slutet av november månad via mail och presenteras i blogg inlägget.
Varma drycker är nödvändiga nu när det kyliga årstiden kommer!
 1. Yogar! Upptäckte yogan för ett gäng år sedan. Ibland får jag svackor, lägger tiden på annat och glömmer av yogan för en stund. Så kommer känslan av obalans, oro i kroppen, och lösningen för att hitta tillbaka till lugnet och tryggheten i mig själv blir alltid yogan. Om så bara för ett par andetag i savasana.
  Yoga gör också att jag tenderar att göra ”bättre val”, i allt från sömn till mat och andra vardags-prioriteringar. Det är som att jag tydligare ser/känner vad kroppen behöver.
  //Emma, emma_pettersson@live.se

 2. Ljuvliga bad i badkaret sänker stressnivåerna,
  te på egenplockad daggkåpa balanserar hormonerna,
  mycket frukt o grönt gör kroppen o knoppen vackra, både på in och utsidan.
  Jag lever i harmoni med livet och naturen, mitt i skogen.
  Underbart!!

 3. Hej!
  Vad är kvinnligt resp manligt? Jag ställde frågan till min son för några år sedan när han var frustrerad över diskussioner de haft i skolan angående detta. Hans svar kom direkt – det är det som uppstår mellan en man och en kvinna. Barn är otroligt kloka om vi bara lyssnar på dem. Så vad innebär det då att bejaka sin kvinnlighet, eller manlighet för den delen, då? För mig handlar det om att följa det som ger mig en känsla av ”flow”, nyfikenheten och lusten, det som ger energi för mig. Vi lever i en priviligierad del av världen med frihet och möjligheter, men låser ofta in oss själva genom konstruerade ”måsten” på alla plan. Läser just nu en härlig bok som heter ”F**k it, the ultimate spiritual way” som verkligen får en att se, skratta och fundera på alla ens ”hittepån”. Så, en god bok, en kopp te, en stund med tacksam reflektion och en obändig tro på att jag alltid har möjlighet att göra de val jag vill göra är mitt recept på balans och kvinnlighet. Eller manlighet 🙂

 4. Jag vet inte vad som för mig är typiskt ”kvinnligt” mer än det fysiska som sådant. Är det kläderna jag bär eller känslan jag har? Jag vet inte då det inte är något jag tänker på att jag aktivt ”bejakar”.
  Men om jag tänker maskulint och feminint som i energier, yin och yang, strävar jag efter att hitta vilotid för mig själv liksom tid till eftertanke då det för mig krävs i en annars väldigt aktiv och energigivande men även energislukande vardag. Då ofta med just en kopp te.

 5. Jag bejakar min kvinnlighet och hämtar min energi från naturen genom att odla min mat, omfamna träd, vandra i skogen, lägga mig ner på marken och känna jorden tala till mig

 6. Jag tänker inte på det som att jag bejakar min kvinnlighet, mer som att jag bejakar mig som person och min inre grace genom att ofta ta små stunder med meditation för att komma tillbaka till mitt inre så jag har sinnesnärvaro att agera som jag vill och brhöver. Däremot balanserar jag mina hormoner med naturliga tillskott så att min cykel (som ju är ytterst kvinnlig kanske) är bättre balanserad. Bland annat är det viktigt för mig att ta tillskott av d-vitamin och magnesium och jag äter det även i mat då klart, via solrosfrön och bladgrön bland annat. Mail: saragorefalt@hotmail.com

 7. Balansen hittar jag genom att se till att jag får min stund i naturen, mellan jobb och familj samt att hinna njuta av livets goda som för mig är ännu mer vistelse i naturen fast tillsammans med familjen- promenader, cykelturer o fika/matlagning. Kvinnlighet? Vad är det? Kanske att jag försöker förstå och lyssna på mina signaler och bejaka det som gör att jag är jag..

 8. Åldrandet och Yoga får mig att hitta balans och att bejaka min kvinnlighet. Åldrandet hjälper mig dag för dag att landa mer och mer i min kropp och för var dag som går känner jag mig kvinnligare. Yogan får mig att stanna upp, att känna, att vara närvarande i nuet. cathline.johansson@hotmail.com

 9. Skrattar, njuter, omhuldar mig själv och andra, ger mig det jag behöver, ser mig själv, lyssnar på mig själv, tar lugna promenader i naturen, har modet att lyssna på mitt hjärta som vägleder mig, sinnlighet, flirtar och har precis upptäckt att njuta av sex igen efter lång tids avhållsamhet efter ett övergrepp, hittat tillbaka till livet och ändrar mönster, möter mig själv. Vågar vara sann, står upp för den jag är, vilar, släpper dömande , börjar älska mig själv, badar yogar, äter god mat och vågar ta emot och ge kärlek igen.. öppenhet, omtänksamhet, pratar gott om andra, ser det goda, tar en god varm kopp te, stannar upp- njuter

 10. För att balansera och bejaka mitt jag? Hmm.. stärkande skogspromenader , yoga , ren mat , god läsning och bara vara med mina kära ‍‍‍ samt dricka enorma mängder te ☕️

 11. Åh vad jag behöver detta te i min jakt på att hitta mej själv… efter ett tufft år med mycket svek och tuffa besked hade detta varit en spännande present i min kamp framåt ❤

 12. För att balansera och bejaka mitt jag… stärkande skogspromenader , yoga , ren mat , god läsning och ”bara vara” med mina nära & kära ‍‍‍…samt dricker stora mängder välgörande & välsmakande te☕️

 13. Jag lyssnar på kroppens signaler och gör det kroppen vill. Det blir promenader i skogen, ett varmt bad eller så går jag och lägger mig tidigt om jag behöver det. Fysiskt så boostar jag kroppen med massa nyttigheter och psykist så mediterar jag och gör avslappningsövningar.

 14. Jag finner min balans när jag får springa i naturen, hav som skog. Tankarna får spira för att sedan landa, en oerhört skön känsla för att finna ro.
  Kvinnlighet får jag när jag unnar mig det lilla extra i vardagen i ren enkelhet, såsom att måla naglarna, lägga en ansiktsmask eller ett leende i spegeln.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..