Fredag i Sthlm 

Jag kom med x2000 idag efter lunch till Stockholm tidigare idag fredag. 

Solen sken i Sthlm och jag tog en promenad från t-centralen till Mariatorget och Kalf Hansen för att möta min vän Erika Billysdotter som är en mästarinna på raw desserter. Vi har följt varandra genom åren på vår raw food resa och det är alltid så himla kul att träffa henne. 

Erika har precis kommit ut med sin andra bok ( som Bianca håller på bilden). Vi var helt upptagna med att catcha up så jag glömde ta en bild på oss. Sedan följde promenaden vidare till Bianca – eminent fotograf och formgivare till fyra böcker. 

Hon gjorde en mumsig smoothie och hade varit på Sthlm Raw och köpt godaste raw fikat. I bokprojekt jobbar man tight och lär känna varandra på rikigt kan man säga. Bianca är alltid super proffsig, tydlig, noggrann och helt fantastisk på att ta bilder samtidigt som hon alltid håller glöden uppe och är positiv. En klippa! 


Läcker raw fika!

Jag hann också hinna träffa min kära kusin Eric och vi fann många minnen och även framtid tillsammans. Släkten kan vara värst men den är bäst i mitt fall!

Snart landar jag hos min vän Susanne. Vi har gjort flera roliga projekt tillsammans och frågan är om vi inte kommer komma på något nytt redan ikväll ;). En helt superfin fredag i Sthlm, marinerad av underbara människor! 

Imorgon står jag på scen på Allt för hälsa mässan kl 11.15- ses då!

Kram

Erica 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..