Allt för hälsa mässan 2017

Yipiie äntligen allt för hälsa mässan igen! Förra året besökte jag inte mässan så jag har verkligen längtat att få träffa hälso kollegor, författar kollegor och så klart läsare till mina böcker och blogg! Ett fantastiskt forum där man möts i sin passion för hälsa. 

I år stod jag på scen och en mangobowl och raw kanelbollar ( bulle;). 

För dig som var där och fick provsmaka och nu vill göra hemma gå vidare in på dessa länkar för recept till mangobowl och kanelbulle. Och för dig som inte var där kika på youtube klippen och se hur du gör dem!

Träffade på Mikael, kille bakom tidningen Tillit, glada nyheter! Det behövs eller hur?

Jag tog en sväng i till acadermia, skönhets mässan och sedan till vimlet på matmässan. Vilket ös så där på lördag em bland alla glada vinprovare!

Fann författar kollegan Jessica i sin monter.


Och även Mattias Kristiansson, författare och chef redaktör på tidningen Vego.

Tillbaka på hälsomässan fick jag prova Ulrika Davidssons smoothie!

Prova slave free choklad i Biofoods monter. Tony Chocoloney. Inte raw men god:)

Och där i en monter hittade jag min vän Janesh som signerade böcker. 

Jag fick en blessing på min panna och en kram innan han fortsatte att beta av den långa kön för signering av sin nya bok. 

Härliga Ylva från Holistic. Holistic som delade ut deras produkt Stressbalans. En tinktur som är suverän! 

På kureras scen hittade jag ett omslag där jag var med, läs på kurera.se min intervju där. 

På scenen hade jag delat med mig utav ett tips gör att lyckad med raw food. Det är att ha råvaror hemna och ett basskafferi så det går lätt att svänga ihop något. Marie och Ivy på Gröna Kassen fixar eko varor direkt till din dörr! 

De hade också den godaste kombuchan, perfekt väteke återställare efter en helt suverän dag på mässan. Nu far jag tillbaka till Göteborg och längtar redan till nästa år!

Kram

Erica 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..