Mmmmm Ljuvlig Raw Choklad – Loving Earth

Jag är lite kräsen när det kommer till raw choklad, jag har provat många olika märken och fått vitt skilda smakupplevelser. En smakupplevelse kan också vara en sensation. En sensation blir det av Loving Earth chokladen, det är som deras helhetstänk från böna till choklad finns och smakar. Love it!

Det var så läckert att se heela sortimentet när jag träffade på deras monter på Allt för hälsa mässan, och hur ska jag någonsin kunna välja en favorit? Chokladkakor som finns för alla smaker, och  chokladkakorna med aktiverat bovete ger lite mer mättnadskänsla, som ett lyxigt mellanmål.

Mer om Loving Earth

Loving Earth använder endast de bästa naturliga råvarorna. De bryr sig om vad du äter, vilka ingredienser som de använder i sina produkter och om människorna bakom produkten. Inga ingredienser är upphettade mer än som behövs, detta för att vitaminer och mineraler förblir oförstörda, från början till slut.

Loving Earth har ett stort samhällsengagemang och köper direkt från källan. Över åren har de byggt relationer med samhällen som använder sig av traditionella metoder när de skördar heirloom-kakaon, eller andra ingredienser. I generationer har dessa människor från ursprungsbefolkningen byggt upp sin kunskap som hedrar miljön de bor i. Denna kunskap ger en försäkran om att deras specifika samhälle förblir hållbart i åtskilliga generationer framöver.

”To make something that honours the person, the process, and the planet. That is why we do what we do. Because we love it and we love you. We are Loving Earth.”

Kika vidare på deras hemsida om du vill veta mer om deras arbete.

 

Fint va? Vem blir inte glad utav ett chokladhjärta LUV. Kärleksnäringsämnen i sitt rätta format.

Jag bunkrade upp med choklad på Allt för hälsa mässan, du hittar Loving Earth choklad på olika försäljningställen, här hittade jag min favorit sort på Bodystore.

Lite choklad om dagen gör min dag lite gladare! Verklig vardagslyx…. 🙂

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..