Paket från Raw Living

 

I höstas var Kate Magic för hennes Superstar Kurs som var i tre dagar. Och idag fick jag ett tack paket för henne för att jag arrangerade kursen! Ett paket helt i min smak.

Två av hennes nya chokladkakor – de ska jag spara tills en gyllene stund

1 kilo raw kakao pulver – det bästa från Peru

Mucuna Puriens – en ört som jag verkligen håller på att undersöka och ser otroligt många fina effekter från inom mig

Reishi – min nummer 1 medicinal mushroom som jag förut tog varje dag men har tagit i en cocktail med andra örter. Men nu är det dags igen. Reishi är något som du kan ta på daglig basis som gör stor skillnad i din grundning och välmående.

Ett mjuk kräm Feet treat – japp det behöver mina instängda fötter behöva.

Kate driver rawliving.eu och går du in där finner du så så mycket som du vill ha – jag får hejda mig och hålla mig till vad som står på min önskelista men jag har även en separat önskelista. En taychon scarf, living libations produkter, shaman schacks örter och svampar och Ron Teeguardens gojibär….

Gå gärna in på Raw Living och uppdaterade dig om vad som finns att utforska. Och du kan få din egen gratis E-bok där!

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..