Hemma med liten sjuk

Det händer när det funkar typ sämst i agendan att en liten blir sjuk. Men inte tillräckligt sjuk för att bara sova utan leksugen sjuk mer.

Vad ska man hitta på då?

Ta fram alla dockor och gosedjur och leka, dansa med dem:).

De fick en liten fika också, banan båtar med jordnötssmör och honungs dryck med kollodialt silver. Jag fick en Superfoods sesammjölk som jag verkligen behövde efter två sömnlösa nätter..

Ibland undrar jag, varför är jag en egen företagare egentligen? Har inte tagit ut en enda vab dag på tio år.. Så galet otillräcklig som jag känner mig stundvis helst sådana här dagar, när deadlines kryper på men som jag inte får tid att hålla. Nu nu nu försöker jag tänka och vara… ibland går det ibland inte och det känns som jag äta upp inifrån. Hittade min bushflower spray calm and clear och tog en överdos. Imorgon är en ny dag, en ny chans för denna dagen var en tuffare sådan..

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..