Ett Detox år

Under året har jag testat alla slags detoxer som du kan tänka dig. Jag hade bestämt mig, 2017, när vi kom hem från Mexico skulle vara mitt detox år. Efter att varit gravid och ammat under tre år, kände jag att jag verkligen ville rensa, släppa loss och göra plats för nytt. Och vilka olika erfarenheter det har gett mig…
Holistic Detoxpulver som du kan köpa här ( som du kan få 10 % rabatt på under  29/1 – 4/2 2018, klicka på denna länk, fick bli starten när vi kom hem från Mexico. Vi har det som vana att alltid göra en sådan detoxkur efter vi rest utanför Europa, för att rensa och förminska risken att parasiter har fastnat i magen när vi rest. Den kuren kombinerade jag med en
KICKSTART  – som utgick från min bok Kickstarta med superfoods. Läs mer om den här!
Därefter gjorde jag en FASTA med Happy M Kitchen kolla youtube här!
Sedan gjorde jag en SMOOTHIE CHALLENGE – här kan du köpa E-boken för 1 veckas recept och tips för din egen Smoothie Challenge  kika på varje dag Smoothie på min youtube kanal
Efter det testade jag MEDICIAL MEDIUMS kur på 28 dagar med massor av frukt, grönsaker och knappt något fett.
Efter det gick jag på en RETOX när Sam tog med mig till Italien när jag fyllde 40 år, läs om det på bloggen här
Därefter körde jag Anti Candida i någon månad – det är den kosten som min kropp verkligen älskar!
Sedan i november har jag implementerat en mer makrobiotisk kost efter en konsultation med Ken Prage som kommer till Happy M Kitchen. Det var oerhört lärorikt och fick ge mig flera nycklar till att hålla värmen inombords under vintern och öka matsmältningselden.
Och nu i januari har jag gjort några heldags fastor på yerbamaté te, juicer, smoothies, elixir drinks – och de flesta av dagarna har jag fastat på detta fram till eftermiddagen när jag blivit riktigt hungrig och verkligen kan känna vad det är jag vill äta.
Okej, jag erkänner jag är knäpp på att testa olika saker. Men också otroligt nyfiken på vad som ger mig den ultimata hälsa, hur min kropp känns vid olika förändringar i kroppen, hur jag möter att jag inte får äta vissa saker ( emotionell hunger kan detta också kallas!), skillnaden mellan mätt och hungrig, sugen och hur stilla suget – är det sugen på mat eller sugen på vatten eller kanske omtanke om mig själv på något sätt?
Yes, så ett år från att jag började mitt cleasing år, vad tar jag med mig till mig själv och dig?
1) nästa gång jag gör en fasta ska jag vara själv; för att kunna följa min egen rytm av utrensning, vila och läkning ( både fysiskt och emotionellt). Det är tufft ibland när jag har kidsen kring mig och ska vara där för dem och även laga mat till familjen.
2) Det är bara att göra det – sätt igång bara är mitt råd. En brasklapp dock, du ska endast göra en cleanse när du känner dig stark, frisk och i emotionell balans.
3) Ge dig själv distraktion när du känner dig sugen
4) Se ett överflöd i det som är ”tillåtet”
5) Att jag blir alltid klokare på andra sidan en detox, och piggare.
6) Att jag funkar nästan bättre på att äta mindre än att äta mer, med mer space i magen blir det mer space i hjärnan att tänka och i själen att känna.
Happy Detox
Kram
Erica
Pssst… Håll utkik efter NICE – en dryck som du kommer att fullkomligt älska kommer i vår…. Drinks by Erica är snart i din affär!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..