UTLOTTNING Infraröd bastu för dig och en vän på Läkande Rum

Det kommer, tror jag, nycklar genom livet till ens eget ultimata välmående. En sådan nyckel som öppnade dörren in till mitt sega lymfsystem är den InfraRöda bastun. Jag har länge varit otroligt nyfiken på vad den kan göra för mig – och nu vet jag. Jag är en person som har svårt att komma till svettning, ja hela mitt system är helt enkelt trögt och jag kan lätt få vätskeansamlingar, ledvärk etc som är tecken på att man inte får igång lymfsystemet. Tack vare att jag äter så mycket raw food, superfoods, dricker elixirs får jag inte så stora symptom ändå men så fort jag bjuder in mer lagad mat och annat så inte är raw kan jag direkt känna skillnaden i kropp och sinnet. Tack vare den IR bastun får jag igång hela mig. Effekten jag får efteråt är att mitt lyfmsystem har kommit igång rejält, och svetten rinner – vilket sällan händer men som jag älskar, jag känner mig varm inombords, och jag blir också helt lugn. Huden blir babylen och jag blir faktiskt mindre sugen på något sött. Jag är helt såld på den IR bastun och nu har du lyckan att kunna vinna en stund i värmen på Läkande Rum i Göteborg.
Skriv varför du behöver prova den InfraRöda bastun i kommentaren nedan, gilla deras Facebook sida   – kom ihåg att skriva din email för vinnaren kontaktas i slutet av månaden via email.

Välgörande nytillskott på Läkande Rum! 
Ett Läkande Spa-Rum! 
Vi har installerat en IRbastu gjord av cederträ, där insidan är klädd med turmalinstenar, ljusterapi i taket och härligt avkopplande musik i högtalarna. 
Ett perfekt komplement till vår verksamhet och speciellt till vårt superrena, joniserade och basiska vatten! 
Det här kommer att speeda upp processerna för läkning och boosta din yttre och inre glöd! Positiva effekter vid infraröd bastu:

Rensar ut gifter- Gifter som ansamlas i kroppen är ofta orsaken till en mängd hälsoproblem. De långvågiga infraröda strålarnas vågor gör att vattenmolekylerna bryts ner och inkapslade gifter och gaser frigörs och ger en kraftfull avgiftningseffekt. Även oljelösliga gifter ansamlade i underhudens fettlager frigörs genom hudens fettkörtlar.

Amerikanska studier visar att svettet från en vanlig bastu innehåller 3% gifter till skillnad mot svettet i en IRbastu där svettet innehåller ca 20% gifter.

Hjälper och stärker immunförsvaret, minskar svullnader och inflammationer genom att förbättra lymfflödet, förbättrar hjärt/kärlkondition och effektivt vid led och muskelsmärta eftersom värmen tränger in ca tre ggr så djupt i kroppen som vid traditionell bastu.

Hudbesvär såsom psoriasis och acne förbättras, huden får ökad lyster, spänst och elasticitet. Torr hud och ärrvävnad mjukas upp.

Celluliter som är en geléliknande substans av fett, vatten och avfallsprodukter som fastnat i fickor under huden rensas ut vid den djupgående behandlingen.

Ämnesomsättningen ökar. Användandet av långvågig infraröd bastu har beskrivits som en form av passiv träning. Bra för dem som av olika anledningar inte kan träna aktivt eller som ett komplement.
Ett bastubad på 30 min. motsvarar i genomsnitt en förbränning på 600kcal. Det motsvara samma mängs som i maratonlöpning eller rodd.

Vår IRbastu är dessutom klädd med turmalinstenar inuti.
Turmalin: producerar en elektrisk potential när de värms upp. De avger negativa joner vilket bl.a är renande och jordande.
Som en helande sten sägs turmalin minska tarm och hudproblem, förbättra cirkulationen och hjälpa till vid leversjukdomar och det autonoma nervsystemet. Det sägs även att turmalin hjälper till mot sömnlöshet och stimulerar regenereringen genom hela kroppen och boostar empati och kreativitet. 

Eftersom luften i IRbastun inte blir lika uppvärmd som i en vanlig bastu så blir upplevelsen mer harmonisk och meditativ. Man svettas dock mer i en IRbastu än i en vanlig bastu. 

30min upp till 3 ggr i veckan i några veckor är en bra dos om man vill kicka igång systemet ordentligt, därefter underhålla med lite längre mellanrum. 

Vi rengör självklart bastun efter varje person samt att det finns en inbyggd jonisator som renar miljön och luften i bastun. 

250kr/ggn 
I ggn = max en tim. inkl dusch 
Renat, basiskt, joniserat vatten ingår i priset. 
Viktigt att dricka mycket renat vatten i samband med bastubadet för att hjälpa kroppen att flusha ut alla gifter som frigörs. 

Erbjudande! 10 ggr för 1900kr 

Bokning av tid och frågor: 

Tel. 0739-647294 

eller via hemsidan: www.mari.olund.se

  1. Hej! Jag vill prova den infraröda bastun som en fin överraskning till mig och min fantastiska partner som en upplyftande ny upplevelse i vardagslivet.

    Varma kramar Fredrik

  2. Wow detta vill jag så gärna testa tillsammans med min syster! Hon är sjukskriven pga utbrändhet och har även en bruten tå så hon kan inte träna. Detta skulle vara väldigt behövligt för henne på flera sätt ❤️ Jag skulle gärna vilja testa det för egen del för att få rensa kroppen. Det känns så renande att svettas men har också svårt för att få igång det och den varma luften i en bastu. Tror det även skulle vara bra för min torra och känsliga hud. Hoppas ✊☺️
    /Elin elinpehrsson_@hotmail.com

      1. Tusen tack! Jag skrek till av glädje när jag såg vinnarmejlet, och det roliga var att min syster (som jag ville ta med) satt jämte när jag läste det! Detta kommer bli så bra för henne! Tusen tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..