Raw love – kärt återbestök

Förra året fanns bara Raw Love nere vid stranden vid Ahau Tulum, ett bungalow hotell med yogasal. Vi åkte dit flera gånger då och så härligt att sitta med fötterna i sanden och mumsa raw food.

 

I år bodde vi i själva byn och inte nere vid stranden och när vi vaknade första dagen tänkte vi att vi går ut och äter frukost någonstans i byn. Två minuter från vår lägenhet fann vid… Raw Love! De hade öppnat Raw Love på huvudgatan i byn. Vilken lycka för oss! Yes, this must be the place to be!

 

 

Fortfarande lite snurriga och trötta efter den långa flygresan beställde jag i en lemonad på yerbamate te och en grön juice för att vakna till. Superfräsch med honung och lime!

 

Saga valde en Raw vit chokladcheesecake som är himmelskt god. Raw food desserter till frukost:)

En frukttallrik till Liv och en mättande Chiapudding till Sam. Vilken första frukost det blev!

 

 

Det blev flera besök på båda ställena och såklart gjorde vi en Alla hjärtans dag fika med chilichoklad, brownies, chokladcheesecake och coconut lemon macarons. Jag erkänner jag en är Foodie….

 

Jag vet inte hur många matbilder jag har i min telefon men många är det. Jag skulle nog kunna göra 10 Instagram/ facebook inlägg/ varje dag men trots att jag älskar att dela med mig kanske jag tröttar ut några utav mina följare om inte annat så tröttnar mina barn på mig om jag skulle göra det. Se bilden nedan;).

 

Besöker du Cancun eller Playa del Carmen ta en sväng till Tulum, du kommer inte bli besviken utan tvärtom. Våra vänner kom för en lunchdate med oss i Tulum från Playa del Carmen och blev helt förälskade. En raw dessert i paradiset är minnen att tänka på idag när jag pulsar i snön och dricker surkålsjuice.

Kram
Erica

LOADING..