Mat till en ö – Lidl du förvånar!

Förra året åkte tjejerna och jag till en ö som gått i generationer i släkten. Jag har så många barndomsminnen därifrån och det återskapar jag med barnen. Det är så otroligt fint att vi får komma dit, till denna ö med några få hus, där endast naturens ljud hörs. Det är som att åka på spa för mig, som är uppvuxen på landet.

 

 

Innan man åker till en ö, trots att den inte är öde, så finns det iallafall ingen affär inom några mils avstånd. Det gör att man behöver storhandla och sedan vara kreativ med det som finns. På vägen lämpade det sig att vi stannade vid Lidl. Okej, hit me med fördomar, för det har jag haft om Lidl. Men när självaste Heidi Klum gör mode för Lidl då kanske man får tänka om. Ja, jag vet inte varför jag inte velat gå dit och handla, jag älskar min eko butiker och den ICA nära som vi har runt hörnet hemma. Men oj vad jag blev förvånade! Så många schyssta eko mat varor, fräscha frukt och grönt och special varor. Måste understryka nu i annonstidernas tid så är detta verkligen inte något sponsrat inlägg. Utan jag blev så glatt överraskad av det super schyssta utbudet av matvaror. jag ska åka dit igen och handla for sure!

Hungriga var vi ju inte under helgen iallafall.

Vackra vissna tulpaner och solen mötte oss. Äntligen hade våren kommit! Som vi längtat. Våren för verkligen en speciell energi med sig.

Inga högklackade här inte, utan rejäla gummistövlar. Jag älskar att gå omkring i för stora gummistövlar, otvättat hår, inget smink, sketna jeans och ro i själen, på ön…

utan tv och kass uppkoppling på telefonen finns det tid för annat. Saga försökte lära mig shuffla och flossa och göra slime av bakpulver. Allt gick så där men vi hade så roligt så tårarna rann i allafall. Att göra tid för något nytt – love it.

 

och lilla syster får hänga på…

 

 

Mellis i solen på ett  vackert fat, så passande med vinrankor på tallriken – lustigt, det såg jag först i skrivandets stund!

 

Lammen och fåren undrande vilka vi var för några men efter en stund var de för nyfikna och det blev slick och kram kalas. Vi satt i flera timmar varje dag och bara var med lammen och fåren.

 

Lycka! Detta är lycka för mig. Att se barnen interagera med djuren, äta grön mat, andas frisk luft, lyssna på naturens ljud och själen. Rik på livet är ordet för helgen och innerligt tacksam. Och tack Lidl för att du gjorde så att vi kunde få mätta magar;).

Kram

Erica

 

  1. Lidl har förändrats mycket med åren! Handlar ofta där numera. mycket ekologiskt och raw och veganskt. Veganpizza sålde de ett tag t ex! svårt att hitta i välsorterade butiker i innerstan t o m!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..