Förbereda sådden

Jag är lat. Jag brukar köpa färdiga skott och så direkt ut i pallkragarna. Eller så får jag av min mamma. I år tänkte jag göra detsamma men fick ett infall senast jag var på Fram ( en eko butik i Göteborg), att köpa Runåbergs fröer. De är kult. Fröernas frö ungefär så vill jag säga. Bara förpackningen ropar ”hej köp mig!” och vetskapen att de har varit så noggranna in sin process att välja frö gör mig väldigt köpglad.

Jag fick dock hejda mig… men i sommar ska solrosorna stå högt och gult och det ska vara grönt så det förslår i pallkragarna. Och jag ska Fröså själv… önska mig lycka till!

Så nu på lördagskvällen när familjen sover, surfar jag runt på Runåbergs fröer ( https://www.runabergsfroer.se/?basket) och läser ett 10 år gammalt nummer av Get Fresh!

Det kallar jag en helkväll::)!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..