Ett besök på Sthlm Raw

Ofta när jag åker till Stockholm är det intensiva dagar med möten, träffar och planering.

Denna vända är det signering på Gryningen och två workshopar som står på agendan.

Med två tunga resväskor från centralen till curlyfood där jag brukar hålla till i Sthlm när jag har workshops. Packa upp. Vidare iväg till Sthlm Raw i Hornstull som en tidigare elev på Raw Life Education tagit över. Och ett möte med bästa Bianca, som jag har gjort fyra böcker med och haft otroligt roliga och intressanta stunder med. Vi bubblar om allt men vår passion för maten- utforskandet av våra sinnen är det som vi brinner och pratar mest om.

Vi mumsade på en wrap, asiatisk sallad och en raw donut- allt helt galet gott!

Efter det till min vän och författar kollega Susanne. Vi har alltid också så mycket att prata om och idéer vi vill göra tillsammans.

Det var igår och nu är jag på väg till signering på härliga Gryningen!

Mer om det kommer på bloggen ikväll:)

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..