På väg hem igen

Det var

Skakigt tåg visslar förbi ett vårlikt Sverige. Det är så vackert att det gör ont. Som vi svenskar längtar efter våren och ljuset. På mina två workshops gjorde jag en liknelse att det är som om kroppen längtar efter mat som är full av näring, som är lätt att smälta och fyller oss med ljus. Våren är en perfekt tid att börja bjuda in mer raw food i sin mat. Så verkligen roligt att få dela min passion med deltagarna både på fredagen och lördagen ( idag;). Först fick jag chansen att träffa kunder på Gryningen. Härliga Mickey  som driver Gryningen hade gjort en jättefin plats och super läckra smoothies. Det blev fina möten och roligt att träffa läsare live och prata med dem och svara på frågor.

 

Fortfarande i jeansklänningen på sen eftermiddag på Curlyfood djupdykte vi in superfoods och elexirens magsika värld. Jag har under flera år utforskat detta ämne men inte direkt delat med mig av det, så super inspirerande även för mig att för första gången ha en kurs i ämnet. Det blev kväll fort och deltagarna bokstavligen flög ut urlokalen. Jag tog en timmes promenad i sena kvällen för att rensa huvudet och ladda inför nästa dag.

 

Nästa dag var idag lördag, och en heldag fylld med raw food inspiration. Det är en lång dag för mig, den börjar vid 07 och slutar vid 18 tiden. Det är väl tur att jag äter raw food – LOL! Skämt åtsido så är det riktigt roligt att få så många timmar att pratar om det  man älskar och se hur andra blir lika taggade som jag. som vanligt hinner jag inte ta några bilder. Nedan var den enda jag hann med och det är en körsbärsrawfood cheesecake. Vi åt så mycket så vi knappt orkade med alla efterrätterna, men visst har man en extra mage för efterrätter?

Om några timmar är jag hemma och somnar gott och undrar vilket äventyr som väntar på mig imorgon?

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..