På tåget till Stockholm – igen!

Klockan har precis passerat 05.00 och jag sitter på tåget till Sthlm för att vara en av jurymedlemmarna i Sveriges första smoothie- och juice SM. Väldigt tidigt och helt naturell i mys kläder för piff och fix efter jag sovit gott på tåget..

Det blev två dagar att landa hemma från att kommit hem sent i lördagskväll. Landa, återhämta, packa upp, komma ikapp, förbereda… vissa perioder är mer intensiva än andra och just nu är det en intensiv period. Med Superfoods, medicinal mushrooms och örter kan jag balansera aktiviteten men givetvis behövs det sömn också. Något som är otroligt viktigt för min balans är när det knappt är minut över mellan alla grejer som behövs få till i agendan är Naturen.

I söndags cyklade tjejerna och jag ut i skogen. Sam åkte åt sitt håll för att hålla yoga klasser. Solen strålade men det var lite kyligt i luften. Vi fikade på raw kanelbulle och kokoskakor från boken Superfoodboost, lekte i en koja med kottar och jag kände hur jag behövde kontakten med moder jord. Av åkte skorna och jag gick omkring på len mossa, stickiga barr och fuktig jord.. jordning är för mig ett otroligt viktigt verktyg.

Så imorgon onsdag blir det skorna av igen efter denna tur och retur resa 04.30 – 23.50 till Sthlm. Mer på bloggen om hur det gick på smoothie SM kommer!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..