Raw dessertkväll hos Lunakliniken

Jag blev väldigt glad när fina Mia Elmlund frågade om jag ville komma till Lunakliniken. Jag har tidigare träffat Mia då hon drev Yogaroom och vi har följt varandra under 8 år räknade vi ut. Åren går och vi blir lite klokare på köpet kanske iallafall blir vi rikare på erfarenheter.

Solen sken utanför fast vinden var kall så det gjorde inte så mycket att vi stängde in oss och grattade ned oss i ämnet raw desserter. Jag måste erkänna att jag har svårt att hålla tiden för att det finns så mycket att berätta, ”baka” och smaka.

När jag håller en sådan här workshop vill jag ge alla deltagare så många verktyg/ knep som jag kan för att de själva ska kunna skapa kreativitet i sitt eget kök.

Cheesecake, anti Candida tårta, choklad, bullar, glass, nötfria desserter, mmmmassor med gott.

Som vanligt hinner jag inte ta kort eller så har jag för kladdiga händer.. så tack Lunakliniken för att ni gjorde det 💙

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..