En tur till Danmark

Vi gjorde en mitt i veckan trip till Köpenhamn för att besöka 42 Raw och se utbudet av en ny produkt som jag är med och lanserar inom kort. Så vi gjorde flera flugor i en smäll så att säga – en rundtur i Köpenhamn och spanade in flera ställen där vi kommer att kunna presentera och sälja produkten ( snart snart kan jag presentera den mer!). Köpenhamn har blivit ett mat mekka och på 711 till och med finns raw bars, raw choklad, juicer på halv liter, snacks lådor med hummus och grönsaker. Jag har skrivit det förut men jag önskar att jag kunde äta mer, för så mycket god mat som jag hade kunnat äta. Solen sken och Köpenhamn sprudlade med liv och massor med turister, och vi:).

 

Vi hade siktat in oss på 42 Raw som även har lagad glutenfri, sockerfri veganmat. Barnen gillar inte raw mat så himla mycket, just färdiga maträtter, så det blir en bra kombo för hela familjen.

Vägg i vägg fanns en paleo restaurang, för de som gillar sånt:).

 

42 Raw hade också gått loss på matcha precis som jag. Eftersom det var så varmt så beställde jag en is matcha latte på mandelmjölk. Slurp.

 

Helt tokigt svårt att välja både mat, dryck och sött.. Så det bästa är väl att beställa lite av allt. ?!

 

Och det kunde vi. Barnen delade på en jordgubbsmoothie, vi en helt grön juice och en matcha te. Deras brunchtallrik var jättefin så det blev bra till barnen. Sam tog en grym vegan burgare

 

och jag som hade beslutsångest, valde tapas tallriken av de raw maträtterna.

Det är så underbart att vara i vår familjebubbla, eftersom vi ofta går om varandra hemma med våra annorlunda arbetstider. Här kan vi få chans att dela drömmar och visioner och att skratta och uppleva tillsammans.

Underbara smaker i efterrätterna. Mycket choklad och jordnöt – mums!

Efter stoppet i Köpenhamn kom vi till vårt boende och vi bokar ofta boende med kök eller pentry. Jag hade bunkrat upp lite hemifrån men tänkte att jag skulle komplettera i en affär på vägen, men vi åkte inte förbi någon affär så det blev äpple och selleri sallad, citron vatten, apelsin, gurka, mandel, avokado, morot, glutenfritt bröd – vi blev helt mätta och nöjda. Ofta så har jag mer i kassarna hemifrån än vad jag tror 😉

 

Det var som en sommardröm med ljumna vindar, sol till sent på kvällen och blommor och grönt. Med bara en två dagars trip fyller jag på med inspiration och lugn, och ett avbrott från allt som är på gång annars.

Till frukost hade vi gryn, och chiafrön och nötter och frön som vi hade blötlagt över natten. Raw food på resa är enkelt om man förbereder.

 

 

Tjejerna fick sig också en ridtur på gården där vi bodde över natten. Dagen efter for vi till Legoland och jag är alltid lite bekymrad hur jag ska kunna äta, fast jag verkligen inte vill bekymra mig – men de hade en suverän familjebuffé med massor av läcker sallad och annat grönt.

När vi kom sent på kvällen, efter en lång och rolig dag, nästan vid midnatt hade vårt körsbärsträd slagit ut i blom. Så helgens aktivitet blir att sitta och titta på trädet, och ladda för en intensiv vecka nästa vecka.

 

Ibland behöver man inte åka bort för att hitta skönheten. Men att åka bort ibland gör att man ser skönheten på ett nytt sätt och uppskattar den mer.

Kram
Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..