Överraskad på morsdag

Saga gjorde den ultimata frukost brickan för mig!

Nice kombucha

Grön smoothie med spenat, selleri, banan, gurka och morot plus vatten ( ett recept som hon kom på i stunden)

Matchalatte i stooor kopp

Fruktsallad och ett egen skapat kort

Efter bästa frukosten packade jag in Saga i bilen för megaloppisen i Majorna som är varje år.

Vart kommer alla grejer ifrån? Jag hade nästan lovat mig själv att jag inte skulle köpa något nytt men det blev några påsar ändå med nya prylar som jag/ vi verkligeeeen behöver.. eller inte utan det är bara kul att fynda!

Plastic can be fantastic! Försöker undvika plaster men om

Saga köper en present till sin lillasyster av ren kärlek så förtar nog kärleken gifterna..?..

Lite färdig hemma igen kände jag att vår planerade morsdag middag på restaurang fick vänta. Jag är lite kräsen när det kommer till att äta ute och hemma får jag den mat som jag gillar mest. Vi hade rester från gårdagen klara i kylen efter en otroligt mysig och lång kväll med våra vänner Björn och Elisabeth Lindeblad. Björn kanske du känner till under namnet Natthiko och Elisabeth skapar otroligt vacker keramik. Vi åt och njöt av att äntligen hitta ett datum som passade fyra agendor ;).

Så morddags middagen blev en repris.

Raw pizza med citron timjan tomatsås, pesto marinerade shitake svampar och cocktail tomater, raw parmesan och rödlök och avokado. Plus en gigantisk sallad!

Super kul att de gillade Nice kombuchan starkt. Det blir att jag undrar hur andra gillar min nya lilla ”bebis”.

Choklad glass igår – hemma gjorda nice creams- och choklad glass idag. En mamma kan behöva choklad varje dag!

Grattis alla mammor, alla döttrar på denna dag! You Rawk!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..