Sommarens Happenings

Sommaren kan känna som Raw food:ens hög säsong! I sommar får jag möjlighet att delta på flera olika roliga evenemang.

Nästa vecka är första tillfället av Raw Life Education och det ska bli fantastiskt roligt att få möta deltagarna och dyka djupt in i raw food:ens värld. Det finns två platser kvar – läs mer här eller maila mig, info@rawfoodbyerica.se om du kan komma med kort varsel:)

 

Varmt välkommen till Raw Life Festival & Retreat på Mundekulla!

Från peruansk streetfood till svensk klassisk råkost med Sveriges hetaste matkreatörer. Men Raw Life Festival är mycket mer än bara ekologisk raw food mat! En mötesplats med hälsa som livsstil. Från Outdoor Camp och yoga till workshops som ”att sätta mål och nå de”, ”Man in mission”, improteater, lunchdisco, avslappnande gong bad, natur- och örtvandringar, jojk, bastuceremonier, konsert, frigörande andning… och mycket mer!

Medverkar gör bland annat;

 • Lars Frölander
 • Erica Palmcrantz Aziz
 • Dan Uhrbom
 • Victoria Vesterlund
 • Lena Kristina Tuulse
 • Kristfrid Warner
 • Regina Rojas
 • Elin Teilus
 • Camilla Lindberg
 • Lennart Hallström
 • Kristina Turner
 • Peter Elmberg
 • Lisa Ekenberg
 • Jörgen Krantz
 • Sam Aziz
 • Stephanie Verstift
 • Pasi Orha
 • Marie Kaliff
 • Annette Ericsdotter

Raw Life Festival pågår mellan fredag 20 juli kl 16.00 till söndag 22 juli kl 16.00 därefter följer Raw Life Festival Retreat som inleds med en frigörande andningssession på söndag kväll och följs av ett två dagars program där vi blickar mer inåt, får fördjupande kunskaper och ännu mer inspiration och motivation till att leva ett mer levande liv.

Läs mer här och anmäl dig till årets roligaste festival för oss som gillar grönt liv!

 

Det här är som en dröm som går i uppfyllelse! Jag har under tio år lyssnat på Tina Malia och hon har varit en av de musiker som alltid fyller med mig så mycket fint. Min dröm var att få lyssna till henne live – jag delade den drömmen med en vän Anna-Karin som gjorde slag i saken och helt enkelt bjöd in Tina Malia till Uddevalla, och när Anna-Karin väl var igång så skapade hon en hel dag! Allt är gratis, jag finns på plats och ger en föreläsning och det är  endast Tinas konsert som kostar enbart 100 kr.

Lyssna till en av hennes låtar här via youtube!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..