Raw Life Education första tillfället

Lugnet lägger sig över Solhälla på tisdagen och även inom mig inför första tillfället av Raw Life Education. Väl på plats känner jag att det här kommer blir fantastiska dagar. Och det blev det , mer än fantastiska!

Solhälla är en helt magisk plats och helt perfekt för att uppleva den raw livsstilen. Och allt eko grönt som frodas är ren lycka!

Att dela min passion, glädje och tacksamhet  – ja hela livet med raw food är helt obeskrivligt fint. Att möta personer som vill dyka in i  raw food världen med mig för både sin egen skull och för de som de möter på sin väg genom livet – det är att leva min dröm.

så att för första gången krama deltagarna och hälsa de välkomna är lycka.

Vi har ätit, skrattat, gråtit, inspirerats, lärt oss av varandra och delat livet tillsammans på djupet. Vi har lyssnat på Dan och ätit hans vilda mat, lärt oss av den bästa inom näring Johanna Bjurström och fått möjlighet att rota kärleken till raw food och livet än mer inom oss.

Dan 75 år men still going stronger than ever – lärde oss om raw food på molekyl nivå och hur vi kan leva från naturen året runt. Hans ogräs juice är en riktigt dunder kur!

 

Solen flödade över oss och vi badade i gröna blad och klorofyll.

 

Peter, en tidigare deltagare 2016 som kom med denna gång för att assistera – så härligt att se elever återvända för att se vad som händer bakom dörren till köket. Stort tack också till Paulina och Victoria och bästa Assisterande lärare Kristfrid Warner för att vara mitt dream team.

Härligt när eleverna får skapa själva. Enda problemet är hur vi ska orka äta allt som skapas!

 

Men i dessertmagen finns det alltid plats;) En läcker choklad mango tårta av Kristfrid.

 

Tvärtemot en av fördomarna till att raw food är tråkigt – då ska man smaka en raw pizza:)

Bästa Johanna kom till oss för 5:e gången och föreläste om näringslära. Vilken lycka att få ta del av hennes kunskap, du kan läsa mer om henne och hennes Holistic Academy på johannabjurstrom.se

 

Eleverna blev så taggade av Johannas kunskap – mer raw food åt folket för den bästa hälsan!

 

Maten är så vacker också, även resterna som åker ned i juicemaskinen.

Härlig kreativitet från en elev – en ” not salmon pate” som blev en fisk:)

 

Det sista vi åt var en stor midsommarbuffe tillsammans som avslutades med en

White Chocolate Strawberry Cheesecake!

Och att få se denna bild på söndagskvällen i mitt Instagram flöde gör att längtan att se gruppen igen den 1 augusti blev ännu större, tills dess ser du mig på de gröna lyckomolnen som bildades under våra fem dagar tillsammans. More raw happiness is yet to come!  Och vill du bli inspirerad till ett liv med mer Raw food kom till Mundekulla 20-22 juli samt 23-24 juli för Raw Life Festival – det blir årets raw food happening förutom Raw Life Education förståss 😉

 

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..