Jag har normala Värden -YES!

Detta inlägg är ett annonsinlägg

 

 

När man äter raw food, eller ja, faktiskt vilken kost som helst är det bra att ha koll på att man får i sig alla näringsämnen som man behöver. Vilken status av näring som finns i kroppen kan utläsas på flera olika sätt. Ett super bra sätt är att göra en blodanalys för att säkerställa statusen i kroppen.

Min rekommendation är till ALLA oavsett vilken mat som man väljer att äta är att just göra en årlig koll, precis som vi besiktigar bilen. Det är bra att kunna förhindra något redan när varningslampan lyser och att det inte går för långt.
Jag blev kontaktad av Medisera Health AB att göra en analys av mitt blod, det var ett bra tag sedan jag testade det sättet att se hur jag mår. Jag tycker ju att jag mår bra, så är det nödvändigt? Absolut säger jag då, både för egen del och för alla är det nödvändigt. Det är faktiskt otroligt viktigt för ditt välmående att verkligen veta ATT du mår bra.
Det är alltid lika läskigt att tappa mig på blod. och jag blir riktigt snurrig i huvudet varje gång. Blod och jag går inte riktigt ihop. Jag får sitta med huvudet mellan benen för att få tillbaka kraften. Det är hopplöst när barnen blöder. Jag är helt enkelt blödig…
När jag fick reda på mina provsvar blev jag så himla glad!
Jag gjorde Hälsokontroll stor som verkligen var omfattande :).
Hälsokontroll StorHälsokontroll Stor är för dig som vill göra en omfattande hälsokontroll genom kartläggning och analys av blodvärden, ta kontroll över din hälsa genom medicinsk information och undersöka om du är i riskzonen för vissa sjukdomar. Följande ingår i Hälsokontroll Stor:
  • 34 st analyser som kan indikera diabetes, metabolstörning, hjärtsjukdom, bristande njur- och/eller leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning, sjukdom i prostata, testosteronnivåer och inflammation.
  • Provtagning hos valt provtagningsställe drop-in (du behöver inte boka tid)
  • Ett läkarkommenterat provsvar i ”Min Journal” som du loggar in med via Bank-ID
  • En analys som konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden
  • Ett telefonsamtal från ansvarig läkare vid gravt avvikande provsvar

Varför ska du beställa Hälsokontroll Stor?

På lång sikt kan alla drabbas av till exempel hjärtinfarkt, diabetes och stroke. Dessa sjukdomar har en tydlig korrelation till livsstilsfaktorer såsom motion, rökning och kost. Genom att kartlägga dina blodvärden kan du bilda dig en uppfattning om hur dina värden ser ut jämfört med referensvärden och få hjälp att identifiera om du befinner dig i riskzonen för sjukdom eller lider av brist på ex. vitaminer eller mineraler.

Om PSA-prov

Är du intresserad av att testa PSA rekommenderar vi dig att läsa följande brochyr från Socialstyrelsen innan du bestämmer dig: Socialstyrelsens Publikation 2014-8-4 inför prostatatest Den innehåller information för män som funderar på att göra en hälsokontroll med PSA-prov för att minska sin risk att drabbas av allvarlig prostatacancer. Broschyren beskriver de fördelar och nackdelar som finns med PSA-prov, och ger underlag för en personlig värdering av dessa.

Vad ingår i Hälsokontroll Stor?
Analysgrupp Analys
Blodstatus

Hemoglobin (Hb)

Leukocyter (LPK)

Trombocyter (TPK)

MCH

Erytrocyter (EPK)

Hematokrit (EVF)

Medel cell volym (MCV)

Diabetes

Glukos

HbA1C

Hjärta/kärl

HDL – kolesterolet

LDL – kolesterolet

LDL/HDL Kvot

Kolesterol – Totalt

Triglycerider

Apolipoprotein A

Apolipoprotein B

Apo kvot

Njurfunktion

Kreatinin

Natrium

Kalium

Kalcium

Albumin

Leverfunktion

ASAT

ALAT

Vitaminer

Kobalamin – B12

25OHD – D vitamin

Mineraler

Järn

Magnesium

Ferritin

Folat (bara för kvinnor)

Sköldkörtelrubbning

TSH

T4

T3 (bara för kvinnor)

Prostata/Testosteron

PSA (bara för män)

Testosteron (bara för män)

Inflammation

CRP

Undersök din hälsa redan idag – beställ Hälsokontroll Stor

Du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning på valt provtagningsställe när dig drop-in. Provtagningen håller hög klinisk standard genom samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris Medilab. Du får ett läkarkommenterat svar i ”Min Journal” som du hittar här på Medisera.se inom två till sex bankdagar från den tidpunkt blodprovet tas.

 

Jag har helt NORMALA värden – jippiiiee! Det som var på gränsen till för lågt eller högt var bara gränsen och något som jag kan ha i åtanke i framtiden om det blir någon ytterligare förändring. Så himla suveränt att man får ett läkarutlåtande också på sina provsvar.

Du kan få rabatt på en hälsoanalys med Medisera. Rabattkoden som ger 10% på valfri hälsokontrol är: ericaraw surfa vidare in på med medisera.se!

Håll koll på din hälsa det är mitt tips för att öka sitt välmående!

Kram

Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..