Österlen

Lustigt men detta inlägg som jag skrev för några veckor sedan försvann från min blogg (troligtvis så gjorde jag uppdatering medans min webbkille gjorde en annan uppdatering har jag kommit på;), så jag lägger ut det igen för att jag vill dela med mig av min helg med barnen på Österlen, nu när jag sitter och skådar ut över Mundekulla och Raw Life Festival är i full gång, och att jag faktiskt åker tillbaka till Österlen redan ikväll. Snart kan du läsa om hela Raw Life festival här på bloggen och om allt härligt som hänt/händer här!

 

Jag har min kära vän, författarkollega och projekkonspiratör som har sitt sommarställe på Österlen. Vi var där en kort sejour förra året och vi fick mersmak av Österlen och såklart av våra vänner:)

 

 

Efter en tradtionell Skåneloppis på lördag morgon stannade vi vid Brösarps Backar och besteg kullarna. Det var så otroligt vackert!

 

 

Vi pustade ut under ett träd, drack kokosvatten, åt medhavd picknick och njöt av raw choklad som faktiskt ännu inte hade smält. Kylklampar är knepet;)

 

 

Susanne, som du ser på bilden ovan, vi har skrivit en bok tillsammans ”The New Art of Living Green” som är publicerad med mitt New York baserade förlag. Vi har många roliga projekt bakom oss och många framtida projekt framför oss som vi planerade för under helgen, men mellan projektplanering tog vi svalkande dopp. Liv njuter till fullo på en grusväg på väg till en sjö.

Tjejerna och jag en obligatorisk dressin runda – hu vad roligt det var. Dock fick vi stoppa flera gånger så fort som jag såg ett körsbärsträd och jag var tvungen att plocka körsbär.

 

Susanne och jag gillar verkligen yoga, och tidigare iår var vi på ett yogaretreat ihop. Så en morgon for till en ekoby i Baskemölla och flödande fram i ett vinyasa pass på Mudita.

 

På vägen hem från Yoga studion stannade vi vid en magiskt plats och tog ett dopp.

 

Österlen är så vackert och runt varje krök finns något att njuta av. Här står Bregott korna på rad och idisslar fridfullt.

 

En annan fin vän som också bor på Österlen är Susanna Davidsson. Vi lärde känna varandra för över sex år sedan och det var vår passion till raw food som förde oss samman. Men vi delar många saker  i livet, och något som håller oss kärt är hästarna.

Susanna har under flera år skapat en unik kontakt med hästar och har utvecklat sitt företag mentalridning.se och skapat konceptet tänkdigfri

 

Susanna vill skapa ett inkännande förhållningssätt till hästar där vi möter hästen på lika villkor och lyssnar in tills dess behov på ett djupare plan och tar upp kommunikationen med hästen. Att se Susanna in action med hästarna är så otroligt vackert samskapande.

 

Vi fick en crashcourse från Susannas bok Tänk dig Fri och jag har köpt boken och fått nedladdningarna som kommer till. Jag är så nyfiken på vad Susannas klokheter kan berika mitt liv. Nu när vi snart är tillbaka på Österlen ska vi utforska lite mer eller så gör vi en favorit i repris!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..