En grön varje dag

Att bjuda in det gröna varje dag är en gåva varje dag.

I form av sallad, smoothie, juice eller grönt pulver.

Under våren och sommaren är det en lycka att plocka vilda blad eller jag har lyxen att plocka från våra pallkragar.

Idag blev det mangold, grönkål, apelsin, avokado och banan. Vätskan var vatten och havre mjölk. Havre mjölken gör smaken lite mjukare och lenare. Jag har även lagt i protein pulver för att boosta och det gör att jag känner mig mer mätt och står mig på en grön smoothie tills lunch.

Jag gör ofta en stor sats och häller upp på burkar för att ta senare💚.

Perfekt mellis eller komplement till lunch eller middag!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..