Pepparmynta Cacao Raw Bliss Balls och Tina Malia i Uddevalla

Jag är fortfarande i bliss från gårdagen.

En hel dag med yoga, föreläsningar om mat på vackra Bohusläns Museum i Uddevalla och arrangerat av Studiefrämjandet i Uddevalla. Vilken dag som avslutades med konsert av en av mina absoluta favoritartister all time.. Tina Malia.

Hela dagen varit bliss och kvällen toppades med Tinas konsert och vi lilla familjen fick ett avslutande dopp i havet vid tio på kvällen.

Jag hade en föreläsning och det var som jag kände på att det skulle bli en dag full av bliss så jag skapade ett recept på Bliss Balls som åhörarna på min föreläsning fick smaka. Här är receptet om du vill göra själv!

Pepparmynta Cacao Bliss Balls

300g gramvalnötter

200 gram riven kokos

400 gr dadlar, kärna ur

1/2 dl raw kakaopulver

10 droppar eterisk pepparmynta droppar, helst märket doterra

en stor nypa salt

2 msk kakaonibs

Kör valnötter och riven kokos fint i matberedaren. Tillsätt salt och kakao och pepparmynta och kör tills det blandat sig. Lägg i dadlar och kör igen tills det blir en formbar deg. Jag gillar att ta en glass skopa och göra bollar med. Pudra över kakao pulver och kakao nibs.

Det är alltid så roligt att träffa bekanta och obekanta ansikten, och att få signera en bok är verkligen också en slags bliss.

Konserten fyllde hela hörsalen på museumet och  jag tror alla lämnade med en bliss känsla. Så otroligt vackert att få uppleva en artist som jag följt i 12 år i riktiga livet och verkligen känns musiken fylla hela mig. Det var som mina celler dansade.

Jag ska fortsätta lyssna på Tina och göra Bliss Balls och minnas den här dagen och kvällen.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..