Silkeslen hud

Ha ha , jag är inget monster! Jag testar den mest väldoftande skrubben jag någonsin träffat på ”Blueberry fusion Micro Scrub” . Den är så lyxig så man vill äta den. Och det var precis vad min Lilla Liv gjorde. Men när det är rena produkter i burken är det ingen fara. Den gyllene regeln med det du sätter på huden, skulle du vilja ta det i din mun? Och ja, jag skulle verkligen kunna äta alla dessa produkter jag provat från The Body Deli

Jag blev kontaktad av Helen på företaget Silkeslen och hon trodde att jag skulle älska dessa produkter. Så rätt hon trodde. Jag fick några små burkar som prover för att kunna känna effekten av produkterna. Och nu är jag hooked! Jag är en sådan som älskar burkar, krämer, peeling, dofter men köper det sällan eftersom jag går in i mitt skafferi och gör en hel del egna krämer hemma. Men jag kan inte sticka under stolen att sådana här hudvårdsprodukter känns som vardagslyx för mig. Jag är också handen på hjärtat väldigt slarvig med min hud, tvättar av smink om jag har med kokosolja, tar någon egen gjord kräm på morgonen och sällan någon skrubb. Men nu har Helen skapat ett beroende hos mig – LOL. Känslan, doften och vetskapen om att krämerna går i min filosofi kring det raw gör hela mig bara så lycklig. Det här låter sjukt införsäljande, jag vet, men jag är faktiskt helt ärlig och för dig som läser och undrar hur mycket får hon (jag/Erica) inte i utbyte att skriva detta ( som är så vanligt nu i denna blogg värld att stora bloggare promotar produkter endast för pengarnas skull inte för att hjärtat verkligen finns där, tyvärr…) Så har jag fått tre smååå mini burkar bara för att Helen var så himla gullig och ville göra mig uppmärksam på att dessa produkter överhuvudtaget finns. Och det är jag jätteglad för – Bra saker ska spridas!

BLUEBERRY FUSION MICRO-SCRUB (Exfoliating / Normal hudtyp) Är en kraftfull exfoliering med mikropolering DIAMTOMACEOUS EARTH och hög potens LACTIC, MALIC OCH CITRIC ACIDS som effektivt avlägsnar tråkiga, torra och skadade hudceller och som resultat får du en ljusare, fräschare mjukare och jämnare hudton. Ekologiska superberries som BLUEBERRY AND ACAI är antioxidanter som hjälper till att neutralisera skador från fria radikaler. Få resultatet av en professionell mikrodermabrasion behandling i ditt eget hem. Varför vi älskar den – Den färska ekologiska blåbärpurén är en exfolierande antioxidant som används som ansiktsskrubb med extra fin jordpartike som exfolierar skonsamt men effektivt. Resultatet- Som silkpapper. Njut av denna fantastiska ansiktsscrubb. Färska blåbär blandas för att hålla den höga halten av anti-oxidantanter och dess påverkan och skapar en behandling som matar huden när den exfolieras. Alla naturliga fruktsyror läggs i kombination med naturliga jordpartiklar som skapar den perfekta balansen mellan exfolierande egenskaper för att få din hud att bli föryngrad, mjuk och len. Denna skrubb luktar fantastiskt! FUNKTIONALITET På en professionell nivå exfolierar den och tar bort livlös, mattt, och grov hud för att skapa en ultra fin hudstruktur samt minimerar porstorleken HUVUDINGREDIENSER: Blåbär, Acai Berry VIKTIGA KLINISKA AKTIVA ÄMNEN: Mjölksyra, äpplesyra och citronsyra HUDTYPER: Normal, fet / akne, torr, mogen

Den här galet underbara ros cremen finns faktiskt till utlottning nu på hemsidan!!

Jag är tokigt i olika cremer men ofta blir det att jag tvättar ansiktet med vatten och använder en hemma gjord kräm. Så att prova denna roscreme var precis som jag skrev i första inlägget på inspirationsbrevet – det ger mig en vacker ljuv feminin energi. Den är helt len och gör huden så mjuk. Lyx för alla sinnen!
En Roscrem 60 ml till ett värde av 845 kr kan bli din.

Skriv i kommentaren varför just du behöver cremen! Gilla, dela och följ även Silkeslen på Instagram/ Faceboook Silkeslen för kropp & själ.  Kom ihåg att ange din email adress. I slutet av Julimånd kontaktas vinnaren via mail.

Vill du redan nu shoppa loss i himmelriket av krämer får du 10 % rabatt plus gratis frakt  med koden rawfoodbyerica på

CREME DE LA ROSE är vår mest populära produkt på BODY DELI. Det har blivit en kultskönhetsklassiker. Det är verkligen en av de mest sensuösa och härliga ultrarika fuktgivande krämerna till varje pris. Varje sats CREME DE LA ROSE är handgjord i små satser och tar mer än 24 timmar att göra. Det är handblandat i mer än 3 timmar för att få den silkeslika texturen som ger en raffinerad och elegant känsla.

Certified Organic Bulgarian Rose Oil är en av våra favorit ingredienser som vi använder i CREME DE LA ROSE. Vid mer än 4 000 dollar ett pund är det vår dyraste ingrediens. Bulgarirosolja har använts i århundraden för sin utsökta doft och dess terapeutiska läkning och regenereringskvalitet. Visste du att ren destillerad rosolja är den högsta biologiska substansen?

Varje levande sak avger en elektrisk frekvens som kan mätas i megahertz; ros har en uppmätt frekvens på ca 350 megahertz. Människokroppen mäts mellan 62-78 megahertz. Rose i sin renaste form är en potent aktiv ingrediens för att stödja cellulär hälsa.

Mestadels är CREME DE LA ROSE läckert och levererar en mer ungdomlig och strålande utseende. Det är det närmaste som vi har hittat för ungdomens fontän i en burk. Även en topp bloggare ”The Hungry Mouse” granskas och kommenteras Creme de la Rose och citerades ”Creme de la Rose blåser en hel del av dem ur vattnet inklusive Creme de la Mer.” Vi tror det också, men det är upp till dig att bestämma vilken som är bäst för dig!

Den råa skönhetens magi händer i Coachelladalen, Kalifornien i Palm Desert. Vi handcraft högkvalitativa hud- och hårvårdsprodukter i små satser dagligen i vårt toppmoderna kosmetiska kök. Våra produkter levererar verkliga resultat eftersom vi använder de renaste och mest potenta råa och organiska superfooderna som finns tillgängliga. Upplev en högre nivå av närande din kropp

Den tredje av mina favoriter har jag på mig i skrivandets stund. Jag hade igår smörjt in ansiktet med ricin olja och det blir som en fet hinna över. Så imorses tog jag blueberry scruben och sedan Melon gelen. Jag kan intyga det som står på burken, rynkorna finns kvar – ha ha – men jag kan känna att gelen lägger sig som en lite uppstramande effekt på huden. Ja, jag passerade ju fyrtio förra året så lite hjälp på traven att huden ska kännas ung och fräsch behövs faktiskt nu på ett annat sätt.

Som skrivet så är jag Hooked på dessa produkter – och jag rekommenderar de varmt <3. Tack Helen för att du delade med dig till mig så jag kan dela vidare hur vi kan bjuda in raw food som livsstil även när det kommer till hudvårdsprodukter.

Kram
Erica

MELON PEPTIDE CREME GEL (Anti-Aging / All Skin Types) Denna intensiva kräm / gel är en anti-aging behandling som ger huden en silkeslen, lätt och lyxig känsla. Cantaloupe Melon är extremt återfuktande på huden och har antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att minska tecken på åldrandet. Kliniskt beprövade peptider är tillsätta för att minska djupet och intensiteten på linjer och djupare rynkor. Coenzyme Q10 och niacinamid är också kraftfulla antioxidanter, vilket minskar inflammation och främjar återuppbyggnaden på cellulär nivå. Melon-Peptide Creme Gel används regelbundet för en mer ungdomlig, vacker och återfuktad hud. Varför vi älskar den- för den härliga konsistensen och att den är full av anti-aging peptider . Melon Peptide Creme Gel har en lätt men väldigt återfuktande känsla på huden. Den kan bäras ensam eller över ett serum.! Vi älskar att använda den över Vital-C Serum för en ljusare, fräschare och strålande lyster! FUNKTIONALITET kliniskt beprövade peptider minskar djupet och intensiteten på linjer och djupare rynkor, koenzym Q10 och niacinamid minskar inflammation och främjar återuppbyggnaden och är extremt återfuktande • HUVUDINGREDIENSER: Cantaloupe Melon, Virgin Kokosolja, Hela Aloe Vera BLAD • AKTIVA INGREDIENSER: Tripeptid-5, Coenzyme Q10, Niacinamid • HUDTYPER: Normal, Torr, Mogen

Här är några ord från Helen på Silkeslen:
Min vision är att Silkeslen för kropp & själ ska vara ett andrum i vardagen för dig. Här kan du glömma alla måsten och krav, helt enkelt bara luta dig tillbaks och låta mig hänföra dig bortom tid och rum. Tiden hos mig är bara för dig själv. Jag vill att du ska känna dig ompysslad, få njuta och riktigt slappna av. Du kan välja bland mina olika behandlingar och säkert hittar du något som passar just dig. Är du osäker, slå mig en signal så ska vi tillsammans hitta det bästa för ditt behov just nu!
 

Vill någon veta mer kring produkterna maila på silkeslen@telia.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..