Utlottning – RegnbågsPulver från Raw Nice

Jag är helt tokkär i de olika pulvren från Raw Nice! Det är en lycka att skapa med färger och tänk att de är proppfulla med näring också. Mina barn älskar att göra blått vatten -vatten med blå spirulina i. Med några droppar pepparmyntaolja i blir det riktigt fräscht vatten. Nu när det varit sommar har det även varit så mycket prat om att man kan skydda sig med antioxidanter inifrån som ett naturligt solskydd. Dessa pulver spricker av mängden antioxidanter!
Du kan vinna en valfri påse från Raw Nice – skriv i kommentaren varför du behöver med färg i ditt liv?
Kom ihåg att ange din emailadress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av augusti och meddelas via mail.
 1. Lila butterfly pea! Var i Mundekulla på festival och vid en sagokväll skulle vi visualisera oss själva med vingar. Mina var stora, duniga och just-lila. Har en särskild varm känsla för den färgen just nu!

 2. Jag älskar att äta ”regnbågsfärgat”, och ännu mer att lära familjen och få med de på tåget. Precis som du skriver kan de minsta vara lite mer utmanande…
  Det var en kanonidé att göra ”smurfblått” vatten till barnen. Skulle jag vinna är det mina brorsbarn som jag har i tanke bjuda på någon läckerhet!
  Så mycket gott man kan skapa med rawfood!

 3. Jag skulle vilja inspirera mina små barn till mer hälsosam mat och tror faktiskt att dessa produkter kan skapa lite magi i köket för dem.

 4. Hej Erica!
  Regnbågsmat gör det enkelt att få i oss optimalt med näring. Genom att tänka i färger när vi väljer grönsaker, bär och frukt så får vi i oss massor av nyttiga vitaminer och mineraler. Genom att äta olikfärgade grönsaker, frukt och bär, så kallad regnbågsmat, kan vi hålla oss friska och skjuta fram både åldrande och sjukdomar. Jag har blivit bra på att äta färgrik mat men skulle vilja bli mer inspirerad. Kram från regniga Borås / Stavroula Lappas

 5. Regnbågsmat gör det enkelt att få i oss optimalt med näring. Genom att tänka i färger när vi väljer grönsaker, bär och frukt så får vi i oss massor av nyttiga vitaminer och mineraler. Genom att äta olikfärgade grönsaker, frukt och bär, så kallad regnbågsmat, kan vi hålla oss friska och skjuta fram både åldrande och sjukdomar. Älskar färg i maten och även resten av familjen också. Har provat endast pitayapulvret men är nyfiken på de övriga. Kram från regniga Borås

 6. Jag behöver egentligen inte mer färg i mitt liv just nu – det mesta är på topp! 😉 MEN, jag vet att det kommer komma dagar av det lite gråare slaget och att då kunna ta till pulvret (!) för att piffa upp tillvaron hade varit toppen! Färg för framtiden, helt enkelt! 😉
  linda@smilingyoga.se

 7. Sent omsider tänker kag att inte bara jag behöver mer färg, utan hela min familj. Efter en härlig sommar har hösten med vardag, trots och förskolelämningar gjort sig påmind, lite färg skulle pigga upp både mig och barn och man!
  annarenberg88@gmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..