Vara still

Sitta still är inget jag är så bra på men något jag övar på. Det är så mycket roligt jag kan göra istället för att sitta still. Liv fångade mig en stund där jag halvlåg i soffan på Mandel och Målla ( fd Kiviks Lilla Råa) och klappade en mjuk katt. Jag övar dock än mer på stillheten inom mig, och raw food hjälper mig enormt med att komma till en slags stillhet inom mig. Processad mat, halvfabrikat, snabba kolhydrater, koffein skapar ett brus inom oss, som kan göra att vi inte känner stillheten. Genom att äta mer raw food  kan du faktiskt tysta bruset och göra livet lite klarare. Det är min erfarenhet och jag vet många med mig har samma upplevelse. Sommaren har varit en rekord sommar på många sätt och jag vet att det har inneburit mycket aktivitet på olika sätt – att vara hemma är det sista som man vill. Nu när sommaren förhoppningsvis fortsätter men tempo kanske stillas när rutiner och hösten kommer, se hur du kan vara med still inom dig. Stillheten är för mig en plats för rörelse. Rörelse framåt till mina drömmar, mål och där jag kan uppleva stunden som är i en större fullkomlighet. Prova, raw food kanske fungerar för dig med?
Kram
Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..