Recept från Rawgott – Bella Svärd

aug 28, 2018


Här är härliga Bella – hon gick Raw Life Education 2016 och drömde redan då om att sprida sin kärlek till de raw godsakerna och nu har hennes dröm blivit verklighet! Hon lottar ut en ljuvlig Snickerstårta i månadens inspirationsbrev och även delar med sig av ett recept med ingredienser som är proppat med antioxidanter. Njutning för ögat, munnen OCH kroppen! Tack Bella <3.
ACAI/RÖDBETSBOLLAR
Ingredienser:
3 dl cashewnötter
1,5 dl kokosflingor
2 msk acaipulver
1 msk rödbetspulver
1 msk kokosolja
Ca 10 dadlar
0,5 tsk vaniljpulver
en nypa salt
Gör så här: Kör cashewnötter och kokos i en matberedare. Tillsätt resten av ingredienserna och kör tills allt är blandat. Rulla till bollar och rulla sedan bollarna i rödbetspulver. Förvaras kylt.
 

Bellas ord
”Då jag själv har upplevt vad en rawfoodkost kan göra för hälsan vill jag även inspirera andra till er mer hälsosam livsstil, detta genom att erbjuda ett nyttigare fikaalternativ. Traditionella bakverk fulla med vitt socker och vetemjöl tillför inte mycket näring, utan har ofta en negativ inverkan på vår kropp. Mina bakverk är dock fria från gluten, ägg, mejeriprodukter och raffinerat socker och passar således de flesta, oavsett om man har valt bort socker, är glutenintolerant, vegan, eller bara vill njuta av något gott utan att få dåligt samvete. Råvarorna är noga utvalda och jag använder mig av ekologiska produkter så långt det är möjligt, både för vår kropp och vår miljös skull. Detta gör att slutprodukten blir lite dyrare än traditionella bakverk, men är en mycket värdefull investering i dig själv och din hälsa. Mitt rawfika både SMAKAR gott och GÖR gott! Att bakverken dessutom är vackra att se på är en bonus:-) Min förhoppning är att inspirera dig till en grönare och hälsosammare fikaupplevelse som ger dig mer näring, glädje och energi!”

 
Följ på Bella och Rawgott på och beställ en tårta.
https://www.instagram.com/rawgott/?hl=sv
https://www.facebook.com/rawgott/

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »