Utlottning en Ljuvlig Snickerstårta

Den här tårtan kan bli DIN!! Bella från Rawgott vill gärna lotta ut en tårta i månadens inspirations brev.

Skriv i kommentaren – Med VEM och VARFÖR vill du dela denna tårta? Vinnaren kontaktas via email i slutet av september. Kom ihåg att skriva din email adress. Följ även Bella på Instagram och njut av hennes bilder där.

Tårta avhämtas i Göteborg enligt ök med Bella, så om du inte är från Göteborg och vinner har du en väldigt bra anledning att komma hit:)

 1. Jag har börjat jobba på en ny arbetsplats och skulle gärna vilja inspirera mina nya arbetskamrater på vår fredagsfika att äta raw food. Vi arbetar med hållbarhet på olika sätt, bl a ekologisk odling och matlagning. Kanske kan det bli något raw där framöver 🙂

 2. Denna vackra tarta vill jag ata tillsammans med min man och vara 2 tjejer. Pga allergier skulle den passa oss perfekt! Hoppas pa vinst! 🙂

 3. Att få dela en Raw- upplevelse med sonen, Viktor Lundmark, efter att vi sprungit 30 km, Lidingöloppet. Andetag för andetag, ett steg bakom ett annat, ett steg före mitt och jag just bakom.

 4. Jag har en kompis som är påväg att flytta från Umeå till Göteborg och vad skulle inte vara mer Välkomnande än en chokladtårta!! Att hon är livsnjutare när det kommer till godsaker är ju bara ett plus;) bra tillfälle att vända en köttis dessutom!

 5. Jag vill dela tårtan med min man dotter Johanna. Efter en förlossning i juni fick hon en ovanlig bakterie i livmodern och var jättesjuk. Sedan en bakterie i brösten. Och lilla barnbarnet Matilda slutar ofta andas 2 ggr fick ambulansen komma. Nu har Matilda fått en urinvägsinflammation. De har stuckit henn i de små tårna och med nål genom magen till urinblåsan de har gjort ultraljud på njurar. Så jag skulle vilja uppmuntra min jättetrötta dotter med en god och nyttig tårta.

 6. Heaven on a plate! Fantastiskt fin 😍 Jag vill dela tårtan med min man främst & vår familj för att peppa mannen i hans kostomläggning pga hälsoskäl, han är verkligen värd det bästa ❤️

 7. Jag skulle vilja vinna för att jag som nyligen sjukskriven pga. Depprision har inte så mycket motivation om dagarna. Men har försökt finna styrka inom hälsa och kost. Jag försöker därför äta så mycket raw som möjligt. Då jag är 19 år och bor hemma, vill jag gärna dela den med familjen för att få med dom på tåget också! Min mamma är också deprimerad och vi försöker tillsammans att äta oss till ett iallafall lite bättre välmående.
  Dessutom ser den löjligt god ut!

  Dahlannie@outlook.com

 8. Jag vet sen tidigare att Bella är grym på att baka. Har dock inte hunnit få chansen att testa hennes rawkoncept! Hade därför varit riktigt kul att vinna denna! Om jag skulle ha sådan tur, vill jag dela den med min familj.

 9. Denna underbara tårta skulle min son Alexander bli så tokglad över att vinna! Han har under det senaste året utvecklat en rad födoämnesallergier och det har varit så svårt att hitta något riktigt gott han kan äta. Vi upptäckte Rawgott för bara några veckor sedan och det var helt fantastiskt! Så gott, så vackert och helt säkert för Alexander att äta. Går inte att beskriva hur lycklig han är varje gång han testar något nytt därifrån!

 10. Vill vinna denna smarriga och nyttiga tårta och fira LIVET! Fira att jag är klar med cancerbehandling efter 1 1/2 år och äntligen börjar få lite energi. Vill bjuda in mina underbara väninnor som stöttat och funnits nära när det känts svart och tungt: Larisa, Ida, Leonor, Anki, Maria, Teresa och Nina.

 11. Precis kick-startat med att laga raw! Vill vinna denna godsak och använda för att sälja in raw-gott hos min anti familj-man o två barn 9 & 11år! Denna tårta kan de omöjligt motstå!!

 12. Skulle dela den med min familj, vi har det just nu lite trassligt och jobbigt men är på rätt väg framåt. Att äntligen kunna äta en Snickers utan ägg i, jippi!!!!!

 13. Åhhh skulle gärna vinna tårtan och bjuda min son och hans kompisar. Vi försöker verkligen att hålla nere på det socker barnen får i sig och 9åringen ifrågasätter ofta varför hans kompisar får äta bullar och annat gott, men inte han. De gånger jag bakar så försöker jag göra det sockerfritt men tyvärr är bak inte min starka sida. Skulle va mysigt att få samla de närmaste och bjuda dem på den ett fantastiskt gott alternativ 🤗⭐️🤗.

 14. Jag har precis introducerat rawfood kokkonsten i min matlagning. jobbar hårt med att övertyga familjen. Jag vill vinna denna tårta så jag kan sälja in rawgotta hos min man och mina två barn 9 & 11 år! denna tårta kan de omöjligt ha ngt emot :)! Håller tummarna! //Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..