Workshop med Karin på min födelsedag!

Jag har länge velat gå Karin Björkegren Jones workshops så mycket att jag kontaktade henne för att själv göra ett arrangemang men precis i den vevan såg jag att bästa Mia på Lunakliniken hade bjudit in henne och precis till de två workshops jag verkligen ville gå!!

Det blev en perfekt födelsedagspresent till mig själv eftersom det skulle vara på min födelsedag:)

Karin började med en två timmars lång workshop med hur vi kan knipa bättre. Jag har sett på hennes video klipp och läst boken men inget är så bra om man kan göra det i verkligheten!

Efter att haft högintensiv träning för bäckenbottens muskler fick käkmusklerna arbeta lite med den ljuvlig sallad som Mia hade gjort. Den picklade rödlöken var löjligt god!

Efter lunchen dök vi in i vårt lymfsystem och hur vi kan öka flödet och våra kroppar. Efter att läst Karins bok Omstart blev det så uppenbart för mig vad jag behöver göra mindre av och mer utav av. Så nu fick jag än fler verktyg och förståelse hur jag kan supporta min kropp.

 

Karin en sprudlande kvinna i sin bästa ålder med så mycket kunskap och visdom. Hon är så mångfaldig i det hon gör och hon delar med sig så frikostigt. Suveräna Karin!! Mer av dig till alla kvinnor ( och män;)!).

 

Det var en lyxig goodiebag som vi fick med oss hem. Jag var extra stolt att få bidra med NICE kombucha till deltagarna och recept vykort. Så det blir en kväll med Body shops produkter, ansiktsmask, en hälsobar, kombucha och två grymma böcker.

När jag kom hem efter dagen hade jag förberett på fredagen eftersom bottnen behöver stå inne i över 24 timmar. Massa koriander, paranötssourcream och en NICEkombucha.  En pizza slice på terassen med min familj fylld med inspiration från dagen – livet är verkligen fint. Och det här blir ett fint nytt år!

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..