ANNONS

Vilken helg! Prana + Regnbågen

/

Vilken rolig helg det har varit massa med ljus inifrån -Göteborg har verkligen 50 shades of grey och denna helg tror jag vi såg alla 50 olika nyanserna mellan tunga regnväder. Hjältar var de personer som trotsade vädrets makter för sin passion och glädje till rörelse och att leva ett mer hälsosamt liv. Så otroligt många aktiviteter på schemat så man skulle vilja dela sig på 9 för att kunna gå på allt samtidigt. Nästa år ska jag boka in mig hela helgen för att testa så mycket som jag bara kan – Prana festivalen – den rockar!

Under helgen hade jag två föreläsningar, en lördag sen eftermiddag och en tidig söndag fm – jag delade med mig om mat som ger energi. Det är verkligen ett kärt ämne för mig och jag har svårt att begränsa mig på en timma 😉 jag blev väldigt glad från respons som jag fick att åhörarna kände sig superpeppade till att bjuda in mer mat som ger energi i livet!

Det fanns flera utomhus tält med aktiviteter och en stor hall med utställare.

Extra kul att se nya raw vegan produkter på mässan som säljs i Sverige.

På sådana här festivaler och mässor är det som en stor fritidsgård för oss som älskar träning och hälsa. Flera av oss som hållt på ett tag ses vi dessa tillfällen! En av de jag mötte igår var Matthew. Matthew var med som ett personporträtt i min första bok ” Raw food på svenska” – han ser yngre och vitalare ut än någonsin. Vi log åt att han i boken var 34 år och han om 6 månader fyller 47 år – ooops tiden går visst:). Jag blev också riktigt glad när denna stora träningsprofil som Matthew är gillade vår Gold Kombucha gjort på kallbryggt kaffe starkt. Det är helt suverän både för och efter träningsdryck. Vi hoppas att den snart ska finnas på ett träningscenter nära dig.

Jag bjöd även på schyssta träningsbollar, ett favorit recept i repris som är toppengott och gör mycket nytta.

Bollar för mer PRANA

En stor sats

7 dl solroskärnor

4 dl riven kokos

25 – 30 dadlar

3 msk maca pulver

5 msk nypon pulver + till att rulla i

Rivet skal from två eko citroner

Juice från en citron

En stor nypa salt

Kör solrosfrö och kokos cirka 5 minuter i matberedaren tills det är finmalt. Lägg i pulver plus salt. Kör igen. Lägg i dadlar, juice och Zest.

Kör tills det blandat sig. Rulla till bollar och rulla i nyponpulver.

Direkt efter föreläsning på lördagen svidade jag om i bilen för att vara med på Regnbågens 25 års jubileum! Petra som drivit butiken i 25 år bjöd in till kalas med mingel, mat och musik.

Skål för Petra och Regnbågen – Göteborgs mysigaste butik med kristaller, änglakort, alternativa böcker, drömfångare och otroligt trevlig personal.

Jag var så otroligt glad att Petra ville bjuda på NICE kombucha som ett alkoholfritt alternativ. Gästerna bubblade på och gillade kombuchan mycket.

Snart börjar NICE säljs i olika butiker runt om i Sverige. Det är så fint att dela med sig av något som verkligen gör så mycket bra för människors psykiska och fysiska hälsa. Have a bucha Baby!

Kram
Erica

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00