Utlottning Från Nordic Superfoods

En knasigt regnig dag träffade jag Linda Myrberg, grundaren av Nordic Superfoods över en lunch på hennes kontor som ligger knappt 10 minuter från där jag bor. Linda och jag har följts åt under flera år och det är så otroligt roligt att se hur hon blommat ut med sin produktserie. Hennes Nordic Superfoods hittar du lite varstans – till och med på Åhlens!

Hon ville så gärna dela med sig i månadens utlottning en valfri påse utav hennes Superpulver som jag bara älskar att bjuda in i min vardag – i smoothies, i drycker, bollar, kakor etc.

Du har chans att vinna en av dina favoriter i månadens inspirationsbrev!

Skriv i kommentaren varför DU behöver extra Power från Superpulvren! Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av oktober månad och kontaktas via email, så kom ihåg att skriva din email i kommentaren.

Nordic Superfood är ett smakrika och nyttigabärpulver som används i smoothies, juice eller vatten eller på gröt, müsli, yoghurt eller till bakning. Ta 1-2 teskedar/er ( 5-10 g) per dag eller efter eget önskemål. 10 g pulver motsvarar ca 100 g färska bär.

HELT UTAN TILLSATT SOCKER, TILLSATSER, GLUTEN ELLER KONSERVERINGSMEDEL.

Innehåll: 100% rent bärpulver från vilda, handplockade nordiska Bär / RAWFOOD TORKAT

Upp i norr i de nordiska skogarna växer bären helt vilt i en orörd miljö. Kombinationen av de långa, hårda/e vintrarna och 24-timmars solljus under sommaren fyller bärväxterna med extra antioxidanter och vitaminer.

Använd bärpulver dagligen som del av en mångsidig kost och en sund livsstil.

RED

Hälsopåståenden enligt ESFA ( European Safety Food Authority)

 • Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • Kalium bidrar till normal muskelfunktion och nervsystemets normala funktion samt till att bibehålla normalt blodtryck.
 • Fiberrik mat bidrar till att hålla blodfettsnivåerna låga och bidrar till normal tarmflora och funktion.
 • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion och skyddar cellerna mot oxidativ stress.
 • Bidrar till att minska trötthet/ træthed, utmattning och ökar järnupptaget.
 • Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlen, hudens, broskets och benstommens normala funktion.

BLUE

Hälsopåstående enligt ESFA ( European Safety Food Authority)

 • Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • Kalium bidrar till normal muskelfunktion och nervsystemets normala funktion samt till att bibehålla normalt blodtryck.
 • Fiberrik mat bidrar till att hålla blodfettsnivåerna låga och bidrar till normal tarmflora och funktion.
 • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion och skyddar cellerna mot oxidativ stress.
 • Bidrar till att minska trötthet, utmattning och ökar järnupptaget.
 • Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens, hudens, broskets och benstommens normala funktion.

YELLOW

Hälsopåståenden enligt EFSA ( European Safety Food Authority)

 • Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
 • Kalium bidrar till normal muskelfunktion och nervsystemets normala funktion samt till att bibehålla normalt blodtryck.
 • Fiberrik mat bidrar till att hålla blodfettsnivåerna låga och bidrar till normal tarmflora och funktion.
 • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Bidrar till att minska trötthet, utmattning och ökar järnupptaget. Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens, hudens, broskets och benstommens normala funktion.
 • Omega 3 spelar en viktig roll i hjärnans tillväxt och utveckling, reglering av blodtryck, njurfunktion, och inflammatoriska och immunologiska reaktioner.

GREEN

Hälsopåståenden enligt ESFA ( European Safety Food Authority )

 • Kalcium bidrar normal benstomme och muskelfunktion samt matsmältningsenzymernas normala funktion.
 • Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Bidrar även till normal energiomsättning och nervsystemets normala funktion. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes.
 • Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Bidrar till normal syretransport i kroppen, immunsystemets normala funktion, och till mindska trötthet och utmattning.
 • Vitamin C bidrar till immunsystemets normala funktion och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Bidrar till att minska trötthet, utmattning och ökar järnupptaget. Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens, hudens, broskets och benstommens normala funktion.
 1. Lockande med nordiska bär som kroppen känner igen – det blir tryggt och hemma. Hösten är här och havtorn, nypon och hallon är favorit hos mig för att hålla kvar sommarkänslan och även boosta mig inför vädrets växlingar.

 2. Tänk, när jag, min bror och kusinerna var små tillbringade vi somrarna på farfars bondgård i Finland, ungefär i höjd med Hälsingland. Jag hittade på att krusbär var ett superpiller: man blev stark och modig. Jag tror att det var inspirerat av Pippi Långstrump. Vi hade alla en näve sura omogna krusbär i fickan och stoppade dem i munnen varje gång det behövdes. En gång fastnade vi t.ex. med ekan i gyttja på andra sidan sjön. Ingen var där, ingen hörde oss. Vi lyckades till sist med oanade krafter få ut båten genom att använda årorna som hävstänger mot botten på ekans ena långsida, lite i taget. Vi berättade inget för våra föräldrar. Den gången räddade krusbären oss! Nuförtiden är det mer abstrakta trångmål jag råkar in i …

 3. Vilken möjlighet att vinna superpulver av nordiska bär! Jag har startat eget företag under sommaren och hösten samtidigt som jag jobbar kvar på mitt ordinarie arbete. Har inte haft orken att plocka bär som jag brukar, trots att dom växer runt husknuten. Hoppas nu få kompensera med Nordic Superfood så energin finns för att kämpa vidare med företaget hela vintern!

  Skulle jag ha lyckan att vinna så når ni mig på therese.blomberg@hotmail.com

 4. Vilken fantastisk möjlighet att vinna superpulver från nordiska bär! Jag har startat eget företag under sommaren och hösten samtidigt som jag jobbar kvar på mitt ordinarie arbete. Orken har inte funnits för att plocka bär så som jag brukar, trots att mycket växer runt husknuten. Hoppas få möjlighet att kompensera med Nordic Superfoods så att energin räcker för att kämpa vidare med företaget hela vintern.

  Om jag skulle ha lyckan att vinna så når ni mig på therese.blomberg@hotmail.com

 5. Vilken lycka att hitta dessa härliga färgglada pulver. Jag blir så sugen på att göra något riktigt gott i regnbågens färger och bjuda min familj på. Tänk om de visste hur nyttigt det är dessutom. Det kan jag berätta när de har smakat : D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..