Vilka dagar!

Otroligt intensiva och roliga dagar ligger bakom mig och en väldigt rolig kväll framför mig med 650 kvinnor på en 4-Good kväll!

Igår hämtade jag hem lite barngos, tvätt och lite administrativt. Men idag en stund innan vi kör igång ikväll på Lorensbergsteatern sitter jag på Stadsbiblioteket i Göteborg och laddar med en go raw fika. Har du vägarna förbi gå in för en superfika på bibblan!

När jag väl tar mig till huvudstaden så blir det många glada och givande möten.

Johanna Bjurström brukar jag oftast träffa på Solhälla när hon föreläser på Raw Life Education men nu hängde vi ett tag i en hotellobby och delade och skrattade. Vi skålade även i kombucha.

Jag fortsatte att skåla för bästa Bianca Brandon Cox, fotograf till fyra av mina böcker. Hon och hennes dotter fyllde år och vi mumsade på en läcker tårta från Malin på Unbakery / Sthlm Raw. Malin som är grundaren till Unbakery gick Raw Life Education 2014. Så otroligt roligt att följa henne och hur hon sprider raw food i Sverige!

Dagen efter skålades det vidare med Cecilia och Ebba på Curlyfood. Cicci är en fin smakade så att NICE kombucha föll henne i smaken gjorde mig extra glad!

Cicci och jag satt i juryn för Smoothie- och juice SM i mars där Anna Ottosson höll i trådarna. Även Anna och jag fick en chans att mötas tete a tete. Vi längtar till nästa SM!

Flera av mina släktingar bor i Sthlm. Agnes, som har varit den kreativa art directorn och stylist bakom HM homes vackra bilder och nu även IKEA katalogen har fått en liten bebis. Helt ljuvligt med lite bebis mys och den doften av bebis….

Ner i soffan hos min BFF, kollega och vän Susanne Hovenäs på fredag kvällen och skratta ihop till humor program på tvn. Livet kan vara så enkelt ibland. En skön soffa, kombucha, en vän och ett tokroligt program.

Lördag fm ”bakade” jag Raw kanelbullar på Mall of Scandinavia. Himla roligt när jag får glada utrop hur goda de är och hur enkelt det är!

På tågresan för att kunna svara på mail tankade jag med alivefoods påsar som alltid finns i mitt mobila kontor.

Lycka att mötas av familjen på centralen och kramas. Jag behövde ladda om igen och förbereda för söndagens heldags kurs på Solkällan i Uddevalla.

Har du vägarna förbi eller rättare sagt ta vägen förbi Solkällan i Uddevalla de serverar helt fantastiskt mat! På lördag och söndag har de stängt och jag kunde komma för att hålla en workshop.

Dagen gick så fort och ingen av oss hann ta kort förrän precis innan jag skulle åka vid sju tiden.

Jag älskar det jag gör, även genom intensiva perioder min man Sam har pratat en hel del med mig om återhämtning…. något jag övar på. Min passion är ren energi! Men även min kropp behöver vila lite..

Jag har inte möjlighet att ha hundra som jag vill med min kost under dessa perioder men jag kan när jag är hemma verkligen återställa med mycket grönt. Så det här blev min måndags frukost och mellanmål💚.

En anti aging smoothie- grönkål, äpple, avokado, citron, vetegräs pulver, vatten och ingefära. Topping groddat bovete och kokosflakes!

Mer på bloggen om 4-Good kommer!

Tack för att hängde med mig genom intensiva dagar:).

Kram Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..