Månadens Utlottning

 

 

UTLOTTNING RAWFOOD KALENDERN

Pia Kollin som du ser i gult nedan var en elev på Raw Life Education 2014, hon berättade redan då om sin dröm att skapa en raw food kalender. Och nu finns den här! 2019 vi är redo för dig!

Jag fick äran att skriva förord till kalendern och det var ett stort WOW att få bläddra i den. Sådan inspiration för varje månad; att anpassa sin raw food kost till månaderna och tillreda ljuvliga recept.

Du har chans att vinna ett exemplar av Pia raw food kalender! Skriv i din kommentar nedan och du är med i utlottningen. Kom ihåg att skriv din email adress. Vinnaren dras i slutet av november månad och kontaktas via email.

Testa också hennes läckra recept på Saffranspannacotta!

Följ Pia på:
Houseofraw.blogspot.com
IG: house_of_RAW_PIA

 

 

 1. Om jag vann skulle jag använda den till att inspireras i raw food under ett helt år. Bra med plats att anteckna matupplevelser och att kunna skriva ner när egna raw matidéer dyker upp då kalendern alltid finns till hands.
  När året gått så har jag en kalender/bok att återvända till full med recept och matinspiration!

 2. Jag var inne på Pia Kollins blog, House of Raw och kan bara säga WOW!! Så inspirerande bilder. Jag vill så gärna vinna kalendern. De bilder som visades ger inte bara mersmak, dom ger ett helhetsintryck av att Pias kunskap och kreativitet är enastående! Väcker min nyfikenhet och ger mig lust att själv prova på alla dessa fina recept. Skulle vilja träffa Pia, gärna på en kurs för att lära mig mycket mer om rawfood. Ännu hellre skulle jag vilja ha henne som granne och kanske kunna få beställa mat vid behov, när den egna tiden och orken inte räcker till. Hoppas att Pia kommer att ge ut fler böcker med spännande recept och bilder som man blir helt hänryckt utav. Tack för de recept jag har fått! <3 <3 <3
  Barbro Forneus

 3. Denna vore ju fantastiskt att få vinna,
  Inspireras till nya recept och mindre mat som bort svinna.
  Jag känner ett inre behov att få utveckla min kost,
  Efter all forskning som dagligen släpps så känner jag mig ibland lite lost.
  Försöker hitta mitt sätt att leva rätt,
  Kanske denna ger en lite mer vett!

 4. Så perfekt med en raw food kalender att inspireras av varje dag
  för mig skulle det kännas lätt att bara titta i kalender och få uppslag!
  Superbra idé!
  Tack!
  Marianne Norrthon

 5. Min dröm är att leva med raw och hoppas så på att jag kan få ha denna kalender som min följeslagare för att försöka förverkliga denna dröm🌻

 6. Hej o hå himlen är blå , maten är raw.
  Hå och hej, längtar efter dig,
  Livet är blandat som i en mixer
  Ge din kropp det gröna fina. det är trixet.
  fin kalender vill jag gärna ha i mina händer.
  Vår tid är nu idag, åh vad du gör mig glad.

 7. Så fin! Om jag vinner kommer jag att lägga den i min restaurang och skriva in alla ljuvliga mat-evenemang vi anordnar så att gäster som inte använder nätet också kan ta del av och vara förberedda!

 8. Sedan jag var på din föreläsning för ngr år sedan är jag helt såld på Rawfood, när min grabb dessutom fick problem med sin mage efter en Indienresa och blev betydligt bättre genom att äta/dricka Rawfood var jag övertygad. Skulle bli så himla glad om jag vann denna kalender för att få pepp och inspiration ”varje” dag. Tack Erica för dina trevliga mail!

 9. Jag vill gärna vinna en så fin kalender.
  Underbart med tips och inspiration.

  För mig som är nybörjare så vore det en bra introduktion och start i rawfood världen.

 10. Jaaaa! Jag tror att denna kalender skulle hjälpa mig att få tillbaka inspirationen till en nyttigare livstil. Jag har tyvärr tappat min rawfood-gnista en aning och behöver få en liten puff för att komma igång igen.

 11. Vore fantastiskt att dagligen få stöd och inspiration av raw food!
  Älskar magkänslan efter en råkostsallad!
  Vill gärna vinna den fina kalendern.
  Många grattis till vinnaren! Hoppas det blir jag!
  Hälsningar
  Kerstin@hed.se

 12. Vill gärna vinna den fina kalendern!
  Härligt att få inspiration till raw food mat varje dag! Älskar magkänslan efter en råkostsallad, och vill utöka min receptbank för raw food.
  Miljövänlig, klimatsmart och hälsosam mat är framtidsmat!
  Bästa hälsningar
  Kerstin@hed.se

 13. Boken ser ut att vara precis det som fattas i mitt kosttänk just nu! Om jag vinner den fina kalendern så har jag ambitionen att gå all in för rawfood under hela det kommande året!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..