November Månads Inspirationsbrev – Annorlunda

 

Det här inspirationsbrevet ser annorlunda ut än tidigare. Annorlunda behöver inte betyda bra eller dåligt. Bara inte som det brukar. Och det kanske är bra att saker och ting inte alltid blir som det brukar.

Tailsweep som jag bloggar inom ändrade sin webbplattform och på några sekunder så var alla mina tillägg som var kopplade till min wordpress borta. Så jag försökte ställa allt tillbaka som det var tidigare men det gick inte. Då fick jag tänka nytt. För jag ville så gärna dela detta inspirationsbrev med dig- nya recept, utlottning och uppdatering på agenda.

 

Jag och min inspirerande vän Karin Haglund

 

Detta fick mig att tänka på hur jag själv kan göra nytt med min kost. Men då behöver jag nollställa mig för att kunna bjuda in något nytt. Så för några veckor sedan drack jag mestadels juice under en vecka. Faktiskt så provade jag det Juice Cleanse program jag utvecklat till Systra Mii. Borås hetaste Juicebar som öppnar den 9 november. Efter juice veckan kände jag att jag faktiskt inte alls behöver så mycket fast föda, utan att min kropp gillar mest näring i flytande form. Så nu ser min kost lite annorlunda ut. Inte att det var dåligt på något sätt innan utan bara annorlunda. Vad kan du göra annorlunda i ditt liv?

Kram

Erica

 

Du kan läsa inspirationsbrevet även på bloggen rawfoodbyerica.se.

Följ också mitt äventyr med NICEKombucha på Instagram: NICEKombucha.

Vi har redan flera återförsäljare runt om i Sverige, kika på NICEkombucha.com/ återförsäljare för att hitta en nära dig eller beställ hem direkt till dörren på Holies.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..