Yoga och Raw food Retreat med Sam och Erica

IMG_9469

 

Året 2019 fylls upp ganska snabbt redan nu hösten 2018, men det blir mycket att längta till. Först ut är detta helgretreat som verkligen kan ljusna och lyfta en mörk januari helg. För när är det vi behöver som mest sol inom oss, det är när det är som mörkast och våren känns avlägsen. Det är så fint att få vara med att skapa en hel helg, för några dagar kan ge en ny start. En ny start på 2019.

Att göra detta tillsammans med en genuin och mysig yogastudio är guld och att få göra det med min man Sam känns så otroligt fint. Hur yoga och maten kan förenas och hur dessa två verktyg – livsstilar – kan förena kroppen och själen att komma mer till en harmoni.

Detta blir det första retreatet 2019 för oss. 4-8 juli har vi precis bokat in att vara på ett fem dagars retreat på Ecotopia på Österlen och jul/nyår är planerna snart klara för att hålla utbildning/workshop i raw food i kombination med Sams yoga hos min vän Shanti Allen på Alchemy Academy i Ubud, Bali. Håll utkik på agendan.  Vi kanske får ihop något även på en liten ö i Mexico som vi ska etablera fler kontakter med om några månader. Dröm ön för det ultimata retreatet. Och vem vet, en sväng till Toscana hösten 2019? All info kommer via inspirationsbrev och på hemsidan.  Jag känner att jag njuter av de sista månaderna på 2018 men banne mig vad jag längtar till 2019!

Kram Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..