Dela min passion

IMG_9480

Denna bild är från boken One Week Detox som kom ut på ett tyskt förlag 2014, den översattes sedan till holländska. Ja, det var en lång historia hur det blev så… Tillfälligheter, slumpen eller ödet.. Iallafall såg jag möjligheter där inga möjligheter fanns och försökte mitt bästa. Om mitt bästa blev den boken…Ska återkomma till hur den boken kom till, ett lysande exempel till att vara öppen för hur saker kan ske och hur hjälpsamma människor gör det möjligt.

Jag skrev precis på instagram hur viktigt det är att kika i backspegeln ibland för att känna tacksamhet till allt som varit och med den grunden kunna skapa framåt. Passionen att dela med sig Raw Lifestyle djupnar för varje dag. Det har inte alltid varit lätt, men passionen har alltid funnits kvar och vunnit över de olika utmaningar som kommit in. Raw food har varit det verktyg i mitt liv som gjort att jag orkat lite mer, vågat lite mer, varit mig själv lite mer – och då har jag även kunnat dela med mig av min passion lite mer. Och ibland tycker någon att jag är lite för mycket kanske… Och lite för annorlunda.. Men med fyrtio på i bagaget känner jag att jag lever mitt liv för mig, inte för att pleasa andra. Tack raw food för den styrkan du ger mig! Tack för dig som läser detta! Hoppas det kan ge dig styrka att vara, orka, kunna ge lite mer – av din unikitet <3.

 

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..