Min Hälso Hero

IMG_6458

Det här är min hälsohero Johanna Bjurström! Hon har sådan djup och gedigen kunskap om näringslära som hon delar med sig utav dels på utbildningen Raw Life Education och i andra forum. Men främst delar hon med sig av allt det hon vet och kan på sin egen utbildning till Hälso och livsstilsterapeut!

Det är många personer som gått Raw Life Education som sedan valt att gå vidare och lära mer av Johanna. Jag har länge velat men tiden har inte riktigt funnits men nu var längtan för stor, så idag signade jag upp mig!! Jipiie – jag älskar att gå i ”skolan” och lära mig nytt. Även som inspiratör är det viktigt att fylla på med ny kunskap, och nu kommer jag få den bästa och på ett suveränt sätt som passar i mitt liv – via webben varje tisdag mellan 17-18 ( kidsen får kolla film och jag utbildar mig:) de är nöjda och jag är överlycklig. Kanske vill du bli min kurskompis? Vore super fint att få lära tillsammans med dig från Johanna!

Du kan komplettera din egen verksamhet som du redan har ( som jag tänker att jag gör), eller starta en ny verksamhet kring temat hälsa eller gå utbildningen för att du ska kunna ge dig själv bra möjligheter att nå optimal hälsa.  Vi startar den 5:e mars!

Kram Erica

IMG_6436

Här är mer info om utbildningen och läs mer och signa upp dig via denna länk.

Bli en Hälsohero du också! Studera till Auktoriserad Hälsoterapeut och livsstilstrapeut!

Utbilda dig till Hälsoterapeut och livsstilsterapeut, samtidigt som du jobbar med din egen hälsa och hela dig! Du kan inte hjälpa andra förrän du hittar en balans i dig själv. Utbildningen är den snabbaste vägen till en bättre hälsa. Utbildningen pågår under 6 månader med start den 5:e mars 2019 och innehåller all kunskap du behöver för att själv uppnå och hjälpa andra att uppnå en hållbar hälsa. För att kunna ge dig den bästa utbildningen, är antalet platser begränsade. Främst för att du ska kunna få den tid som krävs för att bli en duktig hälso- och livsstilsterapeut. Här kan du läsa mer om utbildningen samt anmäla dig längst ner på sidan: 

För dig som vill ha ett helhetskoncept och en hållbarhet som fungerar!
Holistic Health Academy har utbildningen till Hälso- och livsstilsterapeut. Utbildningen för dig som bestämt dig för att få den bästa utbildningen inom hälsa med ett holistiskt synsätt, samtidigt som du jobbar med dig själv och din egen hälsa. Utbildningen fokuserar på hållbarhet som fungerar!

Om Johanna:


Johanna är grundaren till Holistic Health Academy och har arbetat i över 20 år inom skönhet och hälsobranschen och är utbildad homeopat, dermopat, näringsterapeut, funktionsmedicin, coach, hudterapeut, mikronäringsterapeut och PT. Genom att få ut det bästa av alla världar, så har hon tagit fram en egen hälsofilosofi om vad hälsa är. Dess nyckel är att få fram vad just DU behöver, utifrån DINA förutsättningar. Johannas grundfilosofi är att alltid se till en helhet. Många går exempelvis enbart till en coach, eller till en kostrådgivare eller en stresshanterare. Här får du allt i ett!

Studera där du är!
Utbildningen är webbaserad och du kan i lugn och ro studera hemma framför din dator, vilket gör att du kan arbeta samtidigt som du studerar. Varje vecka kommer nytt material och du får materialet som ljudfil, film och text och du väljer själv vilket som passar dig bäst. Hela gruppen träffas varje tisdag mellan 17-18, i ett mötesrum på nätet (missar du ett möte, spelas allt in och du kan lyssna på det i efterhand). Här umgås du med likasinnade. Vi diskuterar i grupp, lyfter varandra och reflekterar. Du har även en-till-en-möte där vi jobbar med din hälsa under hela utbildningen. Efter 6 månader är det examen och du blir diplomerad Hälso- och livsstilsterapeut. Skolan är ansluten till Skandinaviska förbundet för komplementärmedicin där du sedan har möjlighet att ansöka om Certifiering.

Du har alla förutsättningar att komma i gång att jobba med ditt nya yrke. Efter avslutad utbildning ingår du (om du vill) i Holistic Health Academy och erbjuds gemenskap i Hälsohero klubben där det anornas möten en gång i månaden via nätet för att du skall kunna komma i gång med ditt nya yrke direkt.

Utbildningen består av:
Utbildningen innehåller, kurser, gruppträffar 1 gång/veckan och 1 st hälsoanalys och 3 coachning samtal á 30 minuter (totalt 4 st en till en möten ingår i utbildningen med teamet som ingår i Holistic Health Academy). Vi jobbar med dina mål och med din hälsa under dessa 6 månader.

Få mer energi, mer tid och bättre insikt!
Under utbildningen studerar du dina självsabotörer. Alla har vi självsabotörer som hindrar oss från att lyckas. Du observerar dina självsabotörer och vänder dessa till självhjälpareLär dig se världen och dig själv på ett nytt sätt och hur du själv kan påverka hur du vill leva ditt liv.

Anatomi och fysiologi
Under hela utbildningen studerar du hur kroppen fungerar och hur dess olika organ och hur de samspelar med varandra. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, där både fysisk och psykisk balans är viktig och hur det påverkar dig.
Du studerar: 
Cellen, respiration & andning, hjärta & kärl, immunförsvaret & vårt lymfsystem, endokrina systemet, hjärnan och nervsystemet, matsmältningssystemet, histologi, hud, hår och rörelseapparaten och hur dessa samspelar med varandra. Vi ser både till fysisk och psykisk hälsa.

Johannas 10 nycklar
Du studerar de 10 nycklarna. Du kommer att utföra nycklarna praktiskt. På så sätt förstår du hur det fungerar och hur det känns. Vi stöttar och coachar varandra. Du jobbar med egna klienter och med dig själv under utbildningen. Vi utgår från en hälsoskala och med hjälp av nycklarna ”klättrar” du upp för skalan och uppnår hållbarhet och balans. Vi ser vi till att livspusslet håller!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..