I annonssamarbete med MATSPAR

Shoppa dina råvaror smart med Matspar

 

IMG_9467

Jag var hos min mamma några dagar på höstlovet med tjejerna. Det är en fröjd när jag öppnar dörren till mammas skafferi. Alla fantastiska råvaror som behövs för att skapa raw food (och så klart annan mat) står på sin plats, prydligt uppradat och påfyllda glasburkar. Jag vet när min mamma gick över från vanlig standard kost till raw food hur hon rensade ut på hyllorna i skafferiet och kylen för att göra plats för de råvaror som behövs i raw food köket.

En fråga jag ofta får när jag är ute och föreläser är om det blir mycket dyrare att köpa raw food-råvaror. Mitt svar är ja och nej, det kan det bli beroende på hur man har ätit tidigare och om man prioriterat ekovaror eller inte. Att bygga upp ett skafferi från grunden kostar allt. Jag vet första gången jag flyttade hemifrån och jag behövde köpa de basprodukter som behövs i ett kök. Ooops det kvittot blev långt…

Det finns sätt att handla smart på. Jag är faktiskt väldigt prismedveten, och det behöver man vara när man främst väljer eko och clean eating produkter. Skillnaden på priser varierar stort från butik till butik. Men hu, vad det är trist och tar lång tid att både hålla på att jämföra priser och åka runt till olika affärer för att spara in några kronor. Det blir dels tidskrävande, dels kostar det ju bensin och parkering (eller nja, vi har en elbil) och det blir alltid att jag hittar något ”onödigt nödvändigt” i de butiker som jag åker till. Och det behövs ett lass tålamod från min familj om de är med mig – LOL.

Därför är jag så himla glad av att suveräna tjänster utvecklas via nätet som underlättar både att jämföra priser och som gör att jag inte behöver fara runt hela stan för att handla.

Matspar har utvecklat en helt ny innovation att handla mat. De är de första där det är möjligt att jämföra priset på en av de saker som kostar mest (förutom boende) – mat. Det går att jämföra totalpriset på din kundvagn, att du kan alltid handla från den billigaste butiken baserat på just de produkter som lagts till i din kundvagnen. Jippiiiieee säger jag!

 ”Matspar.se är en prisjämförelsesida för matpriser på nätet. Vi har samlat alla matvaror som finns att köpa online, ifrån nätbutiker som: mat.se, Mathem, Coop, ICA (alla Ica butiker 180+) , Willys & Hemköp på vår sajt med dem senaste priserna.”

Så här fungerar Matspar:

  1. Fyll din kundvagn med de matvaror du vill handla, precis som i en vanlig matbutik på nätet.
  2. Välj den butik som erbjuder det billigaste totalpriset ink frakt & skicka hela kundvagnen digitalt till respektive butik.
  3. Betala hos den butiken och välj leveranstid. OBS! konsument behöver inte bygga om sin kundvagn, den överförs automatisk till respektive butik.

 

Deras filterfunktion tillåter att filtrera allergener som laktosfritt, glutenfritt, veggo och veganskt. Hur bra som helst, eller hur?

Kika du med och handla smart på Matspar.se

Kram

Erica

UYcAMH8 - Imgur

 

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..